EBKM
Személyes pénzügyek Te értesz a pénzhez? Tudod, mit jelent az EBKM és az EHO?
Privátbankár.hu | 2015. október 28. 08:30
Kevesen érzik magukat jól tájékozottnak, ha pénzügyekről van szó. Ebből is következhet, hogy a többség kerüli a kockázatosabb befektetési formákat – derült ki egy friss kutatásából. Érdemes tájékozódni a lehetőségekről, hiszen a befektetési alapok széles skálájáról mindenki találhat a kockázati étvágyának megfelelőt.
Pénzügyi szektor Meg lehet úszni a tranzakciós adót, de megvan az ára
Privátbankár.hu | 2013. március 8. 12:26
Lehet ingyenes a banki tranzakció, de mindennek megvan az ára: a Citibank Új 0 Ft-os Bankszámláján legalább 300 ezer forintot kell tartani, és emellé még néhány milliót is rájuk kell bízni, ha nem akarunk borsos számlavezetési díjat fizetni.
Pénzügyi szektor Tíz százalék feletti akciós kamat – de csak kis időre
Privátbankár.hu | 2012. január 9. 11:40
A Magnet Bank új akciós kamatokat vezetett be január 6-tól, ezek közül némelyik eléri, sőt EBKM-e meg is haladja az évi tíz százalékot, de csak új pénzeknél, nagyobb összegre és három hónapra.
Pénzügyi szektor Betéti kamatokat emelt az Erste
Privátbankár.hu | 2012. január 9. 09:52
Emelte különböző betéti konstrukcióit az Erste, az akciós Erste Kamatbiztos Betétnél például fél százalékponttal, ami 12 hónapra évi nyolc százalékos kamatot jelent. A Futam Betét maximuma évi 7,1 százalékos EBKM-nél van.
Pénzügyi szektor Sorra emelik betéti kamataikat is a bankok
Privátbankár.hu | 2011. december 20. 13:41
Tovább zajlik a kamatemelési hullám a bankok között, még a jegybank újabb kamatdöntése előtt is. A Magnet Bank akciós kamatokat emelt fél százalékponttal, a Raiffeisen pedig egymillió forint feletti lekötésű betétek normál kamatát, némelyiket több mint egy egész százalékponttal is.
hírlevél