Extrém sport
Makro / Külgazdaság Még az idén rendezné Lázár János a milliárdos kifizetetlen számlákat
MTI | 2020. szeptember 15. 18:42
A Magyar Tenisz Szövetségnek (MTSZ) 1,1 milliárd forintot kell visszafizetnie az államnak elszámolási hiányosságok miatt.
Kultúra "Ez egy vadnyugati életforma" - Klein Dávid és Suhajda Szilárd vallomása hegymászásról, szponzorkeresésről és koronavírusról
Tiszai Balázs | 2020. június 14. 14:17
Nagyon izgalmasnak ígérkezett Klein Dávid és Suhajda Szilárd számára a tavaszi szezon a Himalájában. A páros a Makalu megmászására készült, ami nemcsak önmagában lett volna jelentős, de egyben felkészülésnek is tekintették jövő évi projektjükre, amikor visszatértek volna az Everestre, hogy oxigénpalack nélkül érjék el a világ tetejét. Aztán hirtelen minden álom összetört, amikor elszabadult a koronavírus. A Himalája „bezárt,” a terveket pedig jegelni kellett. De honnan volt rá pénz? És mi lesz most?
Vásárló Gyerekkel vagy és sportolnál? Enélkül el ne induljatok nyaralni
Privátbankár.hu | 2017. július 2. 13:31
Érdemes jól meggondolni, hogy milyen utasbiztosítást kötünk az idei nyaralás előtt.
Vásárló Nem a sziklán ijedünk meg, hanem a számla bemutatásakor
Privátbankár.hu | 2015. augusztus 17. 15:21
Sok millió forintot spórolhatunk, ha kicsit többet áldozunk utasbiztosításra, ha tudjuk, hogy a pihenés mellett valamilyen adrenalin-növelő tevékenységet is végeznénk.
Biztosítás Extrém sportolsz? És biztosításod is van, ha kitörnéd a nyakad?
Privátbankár.hu | 2014. augusztus 12. 18:05
Sokaknak a nyaralás aktív pihenéssel telik, az extrém sportok pedig tökéletes választást jelentenek. A nem megfelelő fizikummal vagy egy rossz mozdulattal azonban akár komolyabb sérülést is szerezhetünk. Ezekre a balesetekre azonban már léteznek külön biztosítási csomagok, amelyek állják azokat az orvosi költségeket is, amelyeket a társadalombiztosítás nem fedezne.
Biztosítás Amit Schumacher csinált, az már extrém - mire jó a biztosításod?
Privátbankár.hu | 2014. január 9. 10:34
Egyre többen kifejezetten kockázatos „szűz” terepet keresnek a lesikláshoz – ez azonban extrém sportnak minősül, a biztosítók is külön kategóriaként kezelik. Michael Schumachert is két pálya között érte baleset.
hírlevél