FANG
Részvény / Deviza / Áru Megfejtették az európai tőzsdék emelkedésének titkát 
Eidenpenz József | 2024. március 4. 05:44
Nemcsak az USA-ban van Csodálatos Hetes, amely a részvényindexek emelkedésének zöméért felelős, hanem Európában is számon tartanak egy csapat kiemelkedő óriást. Ezek még előnyöket is kínálnak az amerikai részvénycsoporthoz képest, miközben függetlenedni tudnak a stagnáló európai gazdaságtól. Önmagát erősítő spirál lesz? A nagyok egyre nagyobbak lesznek?
Részvény / Deviza / Áru A tőzsdéken is enyhült az orosz-ukrán feszültség, elárulta a guru FANGAM-részvénypozícióit 
Eidenpenz József | 2022. február 15. 12:21
A tegnapi és mai békülékenyebb hangok nyomán szép emelkedésben vannak a tőzsdék világszerte, a BUX egy kissé lemaradó, a forint erősödött. A Richter célárát csökkentették, de nem a háborús fenyegetés miatt. A vállalatértékelés professzora feltárta, milyen részvénypozíciói vannak.
Részvény / Deviza / Áru Ez egy új fejezet? Trump nekiment személyesen a kínai elnöknek is 
Eidenpenz József | 2020. május 21. 12:09
Főleg az amerikai-kínai kapcsolatok romlása miatt esnek ma a tőzsdék. Donald Trump elnök ezúttal személyesen a kínai elnököt is támadta, amire eddig nem volt példa. A szenátus közben elfogadott egy szabályozást, ami alapján kidobhatják az amerikai tőzsdékről a kínai nagyvállalatok részvényeit. A BUX is süllyed, a forint viszont erősödik.
Részvény / Deviza / Áru A nap slágere: még hatalmasabbak az internetes óriások 
Eidenpenz József | 2019. július 26. 18:34
A Twitter, a Google, az Amazon gyorsjelentése is ma érkezett, a háromból kettő jó eredményei nyomán óriásit ugrik a tőzsdén. Az idén az internetes óriások különbözőségeik ellenére egyben megegyeztek: mindegyik részvénye két számjegyű emelkedést ért el a tőzsdén. Még a csúcsokat döntögető Nasdaq indexet is lekörözték.
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG