<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
Fekete Zoltán Titusz
KKV Visszásság a NAV csodafegyverében - így szívatják a cégeket
Privátbankár.hu | 2015. június 13. 14:02
Már korábban is lehetett tartani attól, hogy nem lesz jó vége, ha a NAV az EKAER ellenőrzéseket összekapcsolja a végrehajtással. Sajnos a jóslat beigazolódott. A felvetett problémák valósággá váltak és a vállalkozások veszteségekkel kénytelenek szembe nézni különösen akkor, ha az adóhatóság eljárása jogszerűtlennek minősül.
Adó Mi lesz a reklámadóval és a több tízezer céggel, aki fizethet?
Privátbankár.hu | 2015. április 26. 18:15
Nagy várakozás övezi, miként fogja rendezni a kormány a reklámadó sorsát. A reklámadó lehetséges mértékén, illetve a reklámadóból származó bevételre vonatkozó becslésen kívül más nem ismert, pedig ez egyre égetőbb probléma széles adózói körben. Az éves adóbevallás benyújtására kötelezettek jelenleg nem tudják, miként kell adókötelezettségüket teljesíteniük - emeli ki Fekete Zoltán Titusz, az RSM DTM adómenedzsere blogbejegyzésében.
Adó Újított az adóhatóság: sokkal vastagabban fog a ceruza
Privátbankár.hu | 2013. szeptember 19. 11:46
Az adóhatóság eddig is vizsgálta a számlák valódiságát, újdonság viszont, hogy sokkal vastagabban fog a revizorok ceruzája a bírság kiszabásánál: 50 helyett gyakran kerül elő a 200 százalékos büntetés. Mi áll a háttérben?
Adó Levonható az áfa autóbérlés esetén
Privátbankár.hu | 2012. szeptember 30. 17:42
Kedvezőbbé vált a bérelt vagy lízingelt személygépkocsikra vonatkozó szabályozás, és már van lehetőség az e költségekre háruló áfa levonására. E könnyebbségnek azonban ára is van: áfalevonás esetén precíz kimutatást kell készíteni az érintett gépjárművek használatáról, míg levonási szándék nélkül erre nincs szükség.
Friss
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG