Feketepiac
Nemzetközi Nem akármilyen fegyverekkel lőttek a moszkvai terroristák, nagy kérdés, vajon honnan szerezték ezeket 
Privátbankár.hu | 2024. április 20. 09:17
Kalasnyikovokat használtak a koncertteremben mészároló terroristák, de ezek nem akármilyen, és nem egyszerűen beszerezhető modellek.
Makro / Külgazdaság Gyengül a valuta? Csukjunk le pár embert! 
Privátbankár.hu | 2018. augusztus 6. 14:50
Irán változatos módon dacol a gazdasági törvényszerűségekkel: először hivatalos, rögzített valutaárfolyammal próbálta meggátolni a leértékelődést - azon persze senki nem kötött, a feketepiac virágzott. Most lecsuktak pár tucat embert, köztük jegybankárt is, hogy ők vigyék el a balhét, majd megnyitották újra a piacot.
Részvény / Deviza / Áru Szabadesésben az iráni valuta 
Fellegi Tamás | 2018. május 8. 17:01
Nem sikerült központi intézkedésekkel fékezni az iráni valuta zuhanását: hiába tiltották be a szabadpiacot, ott folyik az adásvétel, és minden eddiginél többet, 65 ezer riált kell adni egy dollárért. A bizalom elveszett, nagy a félelem, hogy mi lesz, ha Amerika kilép az országgal kötött szerződésből.
Agrár Tonnányi fekete krumplit és hagymát találtak egy csomagolóban - videó 
Privátbankár.hu | 2014. október 2. 08:29
Mintegy 86 tonna jelöletlen burgonyát és vöröshagymát foglalt le a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) kiemelt ügyek igazgatósága egy Pest megyei zöldségcsomagoló üzemben.
Adó NAV: drog, csempészcigi, és a csomagtér is tartogatott meglepetést 
Privátbankár.hu | 2013. november 21. 11:10
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal pénzügyőrei 45 példány élő védett madarat, 23 karton magyar adójegy nélküli cigarettát és 3 gramm amfetamin gyanús anyagot találtak egy autóbuszon Lajosmizsénél.
Adó Lecsapott a NAV: görög sofőr, bolgár kamion, 75 kiló fű 
Privátbankár.hu | 2013. június 12. 10:20
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal pénzügyőrei 190 millió forint értékű, összesen 75 kg marihuánát találtak egy bolgár kamionban a röszkei határátkelőhelyen.
Adó Pillanatkép a trafikok előtt: így áll most az illegális dohánybiznisz 
Füstös Móni | 2013. május 9. 06:00
Még el sem indult a nemzeti trafikrendszer, mégis hetente legalább egyszer beszámolunk arról, hogy cigarettacsempészeket fogtak, vagy illegális cigigyárat számoltak fel. Mennyire jelentős ez a probléma Magyarországon? A trafikok valóban rontani fognak a helyzeten?
Adó Trükkös a NAV: kéztörést színlelve ellenőriztek egy kórházban 
Privátbankár.hu | 2013. május 8. 11:04
Ellenőrzést tartottak a váci Jávorszky Ödön kórházban a NAV pénzügyőrei, az egyik takarító ugyanis illegális dohánykereskedelemből próbált plusz bevételhez jutni.
Vásárló 130 forinttal drágulhat a cigi? 
Privátbankár.hu | 2013. április 29. 07:42
Ma írják ki az új trafik pályázatokat, ennek kapcsán felmerült a dohánytermékek árrésének megemelése, ami által megugranának az árak.
Vásárló Magas adóteher: egyre többen veszik feketén a cigarettát 
Privátbankár.hu | 2012. október 15. 10:58
Az állam bevételei nőnek a jövedékiadó-emeléséből, de ezzel a feketepiac is jól jár: egyre többen veszik feketén a cigit. Pedig még a Nemzeti Dohányboltok sehol sincsenek.
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG