Fogyasztási szokások
Vásárló Milliárdokat gurítunk le a torkunkon a kánikulában 
Privátbankár.hu | 2017. augusztus 11. 07:29
Rekordokat döntenek az üdítő- és ásványvízgyártók.
Vásárló Sonka, tojás, csokoládé: mutatjuk, mennyivel lett drágább a húsvéti menü 
Privátbankár.hu | 2017. április 14. 11:02
Az ünnepnapok alapvetően befolyásolják a fogyasztási szokásainkat, a húsvét pedig - sajnos - az évek alatt nem lett sokkal olcsóbb. A boltokat ilyenkor megrohamozzák a vásárlók, a kosarak megtelnek zöldségekkel, sonkával, tojással és persze némi csokoládéval. Hogy változtak az árak, és hogyan befolyásolja ez a vásárlási szokásokat? Összegyűjtöttünk mindent, ami a húsvéti menüt érintheti.
Vásárló Ügyeskednek az élelmiszergyártók - mit érez ebből a magyar édesipar? 
Balkó Rita | 2017. április 6. 14:04
Idén ünnepli fennállásának 25. évfordulóját a Magyar Édességgyártók Szövetsége. Az elmúlt két évtizedben nem csak a gyártási folyamatokban láttunk hatalmas fejlődést, de a magyarok ízlésvilága is karakteresen változott. De mit vásárolunk húsvétkor? Kinek adunk ajándékot, és hová lettek a bevonós csokoládék a polcokról? Hogyan érintette az élelmiszerbotrány az iparágat? A Privátbankár.hu utánajárt a kérdéseknek.
Vásárló Hamarosan ezt esszük majd krumpli helyett? 
Balkó Rita | 2016. július 20. 15:05
Amerikát már megnyerte magának, és hamarosan Európát is fenekestül felforgathatja az édesburgonya, köznapi nevén batáta elterjedése. Gyakorlatilag épp olyan változatosan elkészíthető, mind a közönséges fehér krumpli, az élettani hatása azonban annál kedvezőbb. De honnan jön? És miért hívják burgonyának, ha semmi köze hozzá?
Vásárló Ebben is mások a magyarok: ennyire hiszünk a reklámoknak 
Privátbankár.hu | 2015. október 4. 16:32
A cégeknek egyre nagyobb fejtörést okoz: mégis hogyan érjük el a fogyasztókat? Hogyan lehet minél több embert vásárlásra késztetni? Miként lehet hatékonyan eladni az adott terméket, szolgáltatást? Maradjuk a kaptafánál és hirdessünk az újságokban, televízióban? Mennyire hatékonyak a nem hagyományos eszközök? Egy friss kutatás most ezekre adott választ.
Vásárló Ki gondolná, hogy ennyi magyar van, aki örökké a neten lóg? 
Privátbankár.hu | 2014. szeptember 24. 13:18
Egyre több magyar fogyasztó érhető el folyamatosan az interneten. Ezek felhasználók egyre gyakrabban intézik különböző ügyeiket online.
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG