<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
Főnök
Karrier Nem elég lelkesek az irodában? 5 tipp, hogy hogyan motiváld az embereid
Privátbankár.hu | 2017. február 20. 20:10
A lelkes munkaerő nem csak, hogy kevesebbet beteg, de hatékonyabban is dolgozik. Ehhez azonban nem kell feltétlenül csődközelbe juttatni a céget, van néhány egyszerű, olcsó, de emberbarát trükk, amivel ismét felszíthatod a lelkesedést a kiégett munkatársakban.
Karrier Szívesen behúzna a főnökének a magyarok háromnegyede
Privátbankár.hu | 2016. december 5. 14:16
Alig akad valaki ebben az országban, aki jól érzi magát a munkahelyén?
Karrier Semmibe vesznek a beosztottjaid? Más fegyvered is van kirúgáson kívül
Privátbankár.hu | 2016. december 4. 11:20
Ha valaki rendszeresen késik, de jól dolgozik, nem éri meg kirúgni. De milyen lehetőségei vannak egy cégvezetőnek arra, hogy szankcionálja a kötelezettségek megszegését? Az ide vonatkozó törvények széles eszköztárat biztosítanak, hogy újra a megfelelő mederbe tereljük az együttműködést.
Karrier A te főnököd milyen? Ez a baj a magyar cégvezetőkkel
Privátbankár.hu | 2015. április 25. 12:55
Egy friss felmérés szerint a magyar vállalatvezetők kreatívak, jól képzettek, valamint tisztában vannak a piac működésével, ugyanakkor meglehetősen passzívak, és gyenge lábakon áll náluk a vevő-orientáltság. Utóbbi azért káros, mert ezzel a nemcsak a cég, de az egész régió versenyképessége is romlik.
KKV Mit tegyünk, ha a cég helyett tőlünk követelik a pénzt?
Privátbankár.hu | 2014. december 4. 19:00
A Privátbankár.hu Cégvezetés, ügyvezetői felelősség konferenciájának két előadója is foglalkozott a vezetői felelősségre vonás kérdésével. Míg Dr. Nehéz-Posony Márton előadása a jogszabály értelmezéséről szólt, addig Kiss Viktor felvázolta, hogyan segíthet a biztosító, ha baj van.
Karrier Üzenjük minden főnöknek: merjetek valamihez kevésbé érteni!
Privátbankár.hu | 2014. december 4. 15:02
Vezetői feladatokról, kritikus döntési helyzetekről volt szó a Privátbankár.hu Cégvezetés, ügyvezetői felelősség konferenciájának panelbeszélgetésén. Az egyik legnehezebb döntés az, amikor el kell engedni a gyeplőt - aki nem teszi időben, könnyen kiéghet, amit ha későn vesz észre, nem fogja tudni élvezni munkája gyümölcsét.
Karrier Főnök, fizetés, feladat: mindent szeretünk, csak dolgozni nem?
Privátbankár.hu | 2013. október 9. 19:35
A magyar dolgozók kevésbé elégedettek a munkájukkal, ennek ellenére jobban kijönnek a főnökükkel, kifejezetten baráti a viszonyuk a kollégákkal és jobbnak tartják a munkakörnyezetüket is az uniós átlaghoz képest – derül ki a Profession.hu Munkahelyi Környezet című elégedettséget felmérő kutatásából. A közel 2500 válaszadó közül 38 százalék ráadásul elégedett a fizetésével is.
Karrier Ide akarsz jönni dolgozni? Megőrültél?
Privátbankár.hu | 2013. szeptember 17. 09:59
Az európai munkavállalók állítják, hogy munkahelyi elégedettségük és elkötelezettségük alakulását alapvetően befolyásolja közvetlen felettesük tevékenysége és hozzáállása, mutat rá a Kelly Global Workforce Index (KGWI) felmérés.
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG