Hitelpiac
Makro / Külgazdaság Éledezik a hitelpiac, reménykeltőek a számok 
Privátbankár.hu | 2023. augusztus 2. 14:06
A válságok előtti nagyságrendű szerződést kötöttek személyi kölcsönre a bankok idén júniusban – ez az egyetlen dolog, ami optimizmusra ad okot a történetében 7 évet visszalépő lakossági hitelpiacnak.
Makro / Külgazdaság Beszakadt a hitelpiac januárban 
Privátbankár.hu | 2023. március 23. 08:33
Idén januárban napi 1000 lakossági hitelszerződést tudtak kötni a bankok: a Babaváró hitelek száma megtizedelődött, lakáshitelt közel egy évtizede nem igényelt ilyen kevés család. A BiztosDöntés.hu szakértői szerint ezekben a hónapokban kivételes alkalom nyílik mindenkinek, hogy egyedi hitelmegállapodást kössön bankjával, ha lakáskölcsönre van szüksége.
Személyes pénzügyek Mélypontra zuhant a babaváró, de a zöld hitelekkel fűtött lakáskölcsönök kitartanak 
Privátbankár.hu | 2022. március 4. 15:21
Az erősek erősödtek, a gyengék gyengültek a hitelpiacon januárban. A friss adatok szerint a lakáskölcsönöknél nem következett be az év eleji csökkenés, és a megérkező zöld hitelek 100 milliárd fölött tartották a folyósítást.
Személyes pénzügyek Orbán Viktor kihirdette: befagyasztják a lakossági jelzáloghitelek kamatait 
Privátbankár.hu | 2021. december 22. 14:44
Orbán Viktor az egyperces videóban elmondta, hogy szerdán ismét kormányülést tartottak, amelyen fontos döntéseket hoztak meg.
Ingatlan Lakáshitelekre csapnak le a magyarok - ezek voltak a legnépszerűbbek 
Privátbankár.hu / MTI | 2021. október 25. 10:32
A háztartási szektor részére nyújtott hiteleken belül csaknem 48 százalékot tettek ki a lakáscélú hitelek, amelyek GDP-hez viszonyított aránya az előző év végi 8,4 százalékról 8,9 százalékra nőtt - derül ki a Központi Statisztikai Hivatal legfrissebb összefoglaló jelentéséből.
Makro / Külgazdaság Mire költ naponta 15-25 milliárdot az MNB? - interjú Nagy Mártonnal  
Privátbankár.hu | 2013. szeptember 13. 05:57
Az MNB hitelösztönzési igazgatója szerint a növekedési hitelprogram hatalmas siker, sikerült a piaci korlátokat lebontani, most jöhet a verseny. Persze azért volt mit tanulni is az első programból, de így is napi 15-25 milliárd forintot tolt a jegybank a magyar gazdaságba.
Privátbankár
Mfor
Piac és Profit

Professzionális online sales és marketing vezetőt keresünk!

Részletek

hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG