<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
ICO
Részvény / Deviza / Áru Egyre népszerűbb az újfajta befektetés, de még mindig ingoványos a talaj
Privátbankár.hu | 2019. november 30. 15:40
Bőven dollármilliárdos üzletág már az úgynevezett ICO-k világa, a befektetők és a startupok egyre gyakrabban nyúlnak ehhez az eszközhöz.
Részvény / Deviza / Áru Ébredezik a világ: most sújt le a szigor a kriptodevizákra?
Privátbankár.hu | 2018. március 19. 16:38
Loholnak az államok és felügyeletek a piac után: bár már jó ideje dübörög (talán már el is kezdett lecsengeni) a kripto-láz, most jutottak el oda a világ legnagyobb gazdaságai, hogy elhatározták: szigorú keretek közé szorítják a kriptodevizák kibocsátását.
Részvény / Deviza / Áru Marihuána plusz kriptodeviza – végzetes a kombó
Eidenpenz József | 2018. március 8. 16:50
Az USA-ban sok állam legalizálta a marihuánát, az üzletág gyorsan fejlődik. Ez sok befektetőt is vonz. Több vállalkozás kriptodeviza-kibocsátásból, ICO-ból próbál tőkét szerezni működéséhez, mások blokklánc-alapú nyilvántartási rendszereket használnak a cannabis-termékek kereskedelméhez.
Személyes pénzügyek A bitcoin fogja tönkretenni a hagyományos szerencsejátékokat?
Eidenpenz József | 2018. február 27. 14:30
Egy nagyságrenddel alacsonyabb haszonkulccsal dolgoznak az online szerencsejátékok, mint a hagyományos lottó, totó, de még azoknál is olcsóbbak tudnak lenni a kriptodeviza-alapúak. Most feltűntek a ház hasznát nullán tartó cégek, amelyek azt állítják, hogy forradalmasítani fogják az üzletágat. De ők vajon miből élnek majd?
Részvény / Deviza / Áru Megérkezett Magyarországra a legújabb téboly, ami elviheti az összes pénzed
Gáspár András | 2017. december 28. 12:45
Van, akinek már nem elég, hogy felülhet 2017 legmeredekebb kalandjára, a bitcoin-hullámvasútra: bár azt se érti senki, hogy mikor miért szárnyal felfelé és miért zuhan lefelé, a blockchain-őrület legújabb vadhajtása még ennél is homályosabb hátterű, mégis dollármilliókat tudnak vele besöpörni egyes startupok a befektetőktől, pusztán bemondásra.
Részvény / Deviza / Áru Kávéfüggő a világ – te mennyit iszol egy nap?
Privátbankár.hu | 2017. november 2. 11:13
Rekordot döntött a világ kávéexportja.
Friss
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG