InfoRádió
Makro / Külgazdaság Bírságot szórtak ki az RTL Klubra és az InfoRádióra
Privátbankár.hu | 2019. október 16. 12:53
12-es karikát kapott egy sorozat a 16-os besorolás helyett. Kevesebb hír volt a hírrádióban, mint kellett volna.
Pénzügyi szektor Surányi: 40 százalékkal is csökkenhetnének a törlesztőrészletek
Privátbankár.hu | 2013. szeptember 12. 12:23
A jegybank volt elnöke szerint minden szereplő felelős a kialakult helyzetért.
KKV A 88,1-re költözik az InfoRádió
Privátbankár.hu | 2012. augusztus 30. 16:12
A budapesti 95,8 MHz-es, valamint három vidéki kereskedelmi rádiós frekvenciára benyújtott pályázaton hirdetett nyertest a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa. Az InfoRádió ezentúl máshol szól.
Makro / Külgazdaság Az IMF-nek sem enged a kormány a jegybanki és egykulcsos adó témában
Privátbankár.hu | 2012. április 26. 15:28
A magyar kormány nem fog engedni a jegybanktörvény még nyitott kérdéseiben – mondta a Külügyminisztérium helyettes államtitkára az InfoRádiónak. Prőhle Gergely szerint ezek elvi kérdések, ahogy az egykulcsos adó is. Korábban Fellegi Tamás főtárgyaló azt mondta, hogy az egykulcsos adó tárgyalási téma lehet.
Makro / Külgazdaság Sürgeti az IMF-megállapodást Chikán Attila volt gazdasági miniszter
Privátbankár.hu | 2012. március 29. 12:02
Chikán Attila volt gazdasági miniszter szerint Magyarországnak mihamarabb meg kell állapodnia a Nemzetközi Valutaalappal és az EU-val, akkor is, ha nem kell felhasználnia az igényelt hitelt. Közben Cséfalvay Zoltán államtitkár megerősítette, hogy a kormány szándékai változatlanok.
Makro / Külgazdaság A jegybank alelnöke elárulta mit kért az IMF
Privátbankár.hu | 2012. február 17. 22:19
A jegybank alelnöke szerint nem az MNB elnökének eskütétele és fizetése a leginkább kifogásolt kérdés az EU/IMF hiteltárgyalásokon, hanem az, hogy a jegybanki függetlenség a monetáris döntéshozók mandátumával függ össze. Karvalits Ferenc, aki részt vett a tárgyalások washingtoni és brüsszeli előkészítő szakaszában, az InfoRádióban elmondta, hogy a hivatalos tárgyalások még nem kezdődtek el. Az említett partnerek törvényi kifogásokat vetettek fel a jegybanki és a bírói függetlenséggel, illetve a stabilitási törvényben kétharmaddal elfogadott adótörvényekkel kapcsolatban.
Makro / Külgazdaság Az államtitkár kimondta: lehet, hogy módosítani kell a költségvetést
Privátbankár.hu | 2011. december 8. 11:35
A kormányoldaltól szokatlan bizonytalansággal beszélt a jövő évi növekedési kilátásokról és a költségvetésről a Nemzetgazdasági Minisztérium államtitkára. Cséfalvay Zoltán egy rádióműsorban azt mondta, hogy a forint gyengülése miatt elképzelhető a jövő évi büdzsé módosítása, egyben megerősítette a különadók kivezetését. A politikus drámainak tartja a ma kezdődő EU-csúcsot.
hírlevél