Információ
Makro / Külgazdaság Putyin visszavágott – sorra rendülnek meg kormányok az információs háborúban
Káncz Csaba | 2019. június 12. 09:42
A globális geopolitikai hőmérséklet emelkedésének tudható be, hogy heteken belül három kormányt is megrendítettek kompromittáló videók és telefonbeszélgetések. Az osztrák blamázs után most a jelek szerint Putyin aknázza alá az új brazil elnököt, aki megnyitotta az Alcantara műhold-kilövő állomást az amerikai hadsereg előtt. Káncz Csaba jegyzete.
KKV Ne hagyd, hogy átverjenek az álhírek világában! Szelektálj!
Privátbankár.hu | 2017. október 5. 14:47
Iszonyatos mennyiségű információ zúdul ránk nap mint nap, a baj már az, hogy hogyan válogassuk ki a számunkra hasznosat. Nem kell elveszni a rengetegben, erre ma már sokféle megoldás van, hírlevelek, toplisták, a weboldalak válogatásai vagy a híreket szűrő alkalmazások.
Makro / Külgazdaság Ismét titkokat fecsegett ki Trump?
Privátbankár.hu | 2017. május 24. 16:12
Az amerikai elnök ismét kényes információkat oszthatott meg a Fülöp-szigeteki elnökkel.
Adó Hackerek segítenek a NAV-nak
Privátbankár.hu | 2014. január 21. 16:40
Hamarosan hackerek is segítik a NAV munkáját, hogy kiszűrjék az onlinekassza-rendszer kijátszását célzó próbálkozásokat - írja az onlinekassza.hu.
KKV 173 kiló értékes adat a kukában: brutális bírság lehet belőle
Privátbankár.hu | 2013. november 8. 17:34
Egy hulladékgyűjtő telepen kutatók 763 kg szelektíven gyűjtött papírhulladékot néztek át, amelyből 173 kg bizalmas jellegű, visszaélésre alkalmat adó irat került elő, amihez bárki hozzáférhetett volna. Ez azt jelenti, hogy a kidobott szemét 23 százaléka – megsemmisítés híján – az adatlopás veszélyét és jelentős jogi kockázatot is hordoz. Hasonlóért 10 milliós bírságot is kiszabtak már.
hírlevél
depositphotos