Jegyzés
Állampapír / Kötvény A nap grafikonja: a szuperkötvényt a nyaralók kevésbé vették 
Eidenpenz József | 2019. augusztus 8. 15:45
Lassan csökkenő tendenciát mutat a MÁP Plusz kötvények jegyzési eredménye, aminek több oka is elképzelhető. Az első hetekben magas volt a korábbi papírok lecseréléséből származó pénzek hatása, de a nyaralási szezon hatása is jelentős lehet.
Részvény / Deviza / Áru Duna House-részvényt akarsz? Egyre kevesebb időd van jegyezni 
Privátbankár.hu | 2016. október 24. 16:46
Elindult a múlt héten a Duna House részvényeinek jegyzése, és csütörtök kora délutánig tart, a Trend FM erről készített interjút Máté Ferenc vezérigazgató-helyettessel. Az intézményi jegyzés csütörtökön lesz, ezt követően várhatóan 1-3 héten belül megjelenik majd a tőzsdei parketten is a részvény. A vezérigazgató szerint nem nyilvános adat, hogyan áll a jegyzés, „de mi meglehetősen optimisták vagyunk” - tette hozzá.
Állampapír / Kötvény Túljegyzési csúcs és hozamcsökkenés a DKJ-aukción 
Privátbankár.hu | 2012. október 11. 14:17
Az idei legmagasabb túljegyzés mellett, jelentős hozamcsökkenéssel, jóval a meghirdetett összeg felett értékesített 12 hónapos diszkont kincstárjegyet az Államadósság Kezelő Központ az aukcióján.
Részvény / Deviza / Áru A BTel 4,5 milliárd forintot érne? 
Privátbankár.hu | 2012. május 31. 16:29
Szerdáig jegyezhetik a magánbefektetők a BTel kötvényeit, a 2014. augusztusi lejáratú papír 14,25 százalékos hozamot kínál. A részvénye pedig május 24-e óta van a tőzsdén, a legutóbbi kötés 700 forinton született rá, ezen az áron a 710 milliós saját tőkéjű vállalkozás 4,5 milliárd forintot érne.
Részvény / Deviza / Áru A magyaroknak nem jutott Facebook-részvény – így lehet mégis megvenni 
Eidenpenz József | 2012. május 18. 13:21
Információink szerint különböző jogi bizonytalanságok és a kisebb külföld intézményi befektetők háttérbe szorítása miatt sokan le sem adták Magyarországról Facebook-jegyzésüket, de aki leadta, valószínűleg az sem kapott a papírokból. Nekik marad a másodlagos piac, azaz a tőzsdei vásárlás, esetleg valamelyik befektetési alap, ETF.
Részvény / Deviza / Áru A magyarok imádják a részvénykibocsátásokat - így lehet Facebook-ot jegyezni 
Privátbankár.hu | 2012. április 21. 18:00
Tudnak-e a magyar befektetők Facebook-részvényeket jegyezni, milyen költségekkel, milyen feltételek mellett, kérdeztük hazai brókercégektől. Legalább két helyen biztosan leadhatnak jegyzéseket az ügyfelek, egy százalékos díjért. A hazai kisbefektetők kifejezetten kedvelik a külföldi részvénykibocsátásokat, néha már Ázsiában is részt vesznek ilyenen.
Állampapír / Kötvény Eldőlt, hogy bárkinek 9,5 százalékos kamatot fizet az állam 
Eidenpenz József | 2012. február 29. 11:42
Meghirdették a következő inflációkövető, úgynevezett Prémium államkötvény feltételeit, az új papír öt éves lesz, és a mindenkori január/januári infláció felett négy százalékos kamatprémiumot fizet. A prémium alacsonyabb, mint az előző sorozatnál, a kezdő kamata viszont így 9,5 százalék, ami magasabb, mint a – csak három éves - 2015/J-nél.
Állampapír / Kötvény Már tíz százalék feletti hozammal kínál kötvényt az FHB 
Privátbankár.hu | 2012. február 6. 11:20
Három napon keresztül lehet jegyezni az FHB Forte 2014 nevű, közel három éves futamidejű banki diszkontkötvényeket a névérték 75,914 százalékán, amihez 10,3 százalékos hozam tartozik. A jelzálogbank legalább százmillió forint értékben bocsát ki jelzálogleveleket is, a papírokat aukción értékesítik. Kamatozásuk évi tíz százalék, minimálárat nem szabtak meg.
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG