Kalkulátor
Makro / Külgazdaság Magyar bank a világelsők között, amely karbonkalkulátort alkalmaz 
Privátbankár.hu | 2021. november 17. 12:30
Világviszonylatban is elsők között vezette be november 15-én a Gránit Bank a Mastercard Carbon Calculatort, melynek köszönhetően a kártyabirtokosok mobilbankjukban láthatják, hogy vásárlásaiknak milyen hatása van a környezetükre.
Vásárló Mennyi idő alatt bomlik le az alkohol? 
Privátbankár.hu | 2019. november 22. 12:45
Egy átmulatott éjszaka után többek fejében megfordul másnap reggel, hogy vajon az általa elfogyasztott alkohol mennyiség mikor bomlik le a szervezetében, és mikor lesz újra önmaga ura. Mi megmutatjuk, hogy hogyan számolhatod ki!
Személyes pénzügyek Bankolás: ezreket spórolhatsz, ha ezekre odafigyelsz 
Privátbankár.hu | 2019. január 21. 12:53
Lassan változik a mentalitásunk a pénzügyeinket illetően: még mindig nagyon kevés figyelmet szentelünk annak, hogy valóban a legkedvezőbb banki ajánlatokat válasszuk és nincs ez másképp a bankszámláknál sem. Pedig akár több tízezer forintot spórolhatunk évente egy jó döntéssel.
Személyes pénzügyek Olcsó hitel autóvásárláshoz? Mutatjuk, hogyan csináld! 
Privátbankár.hu | 2017. július 19. 12:34
Ha szeretnél használt autót vásárolni a közeljövőben, de gondot okoz, hogy a kiszemelt autóhoz előteremtsd a szükséges összeget, akkor megmutatjuk milyen lehetőségeid vannak. Eddig talán nem gondoltál rá, de ma már egy személyi kölcsönnel is könnyen, kedvező feltételek mellett vásárolhatod meg az autódat. Például 1 millió forintos személyi kölcsönt 7 évre havi 17 ezer forintos törlesztőért is megkaphatsz alacsonyabb jövedelemmel is.
Személyes pénzügyek Te is kaphatsz milliókat az államtól a költözéshez - itt vannak a szabályok 
Privátbankár.hu | 2017. június 27. 12:30
A családok otthonteremtési kedvezményének (CSOK) akár 10 millió forintos vissza nem térítendő támogatása csábító. Nem árt azonban tisztában lenned azzal, hogy mi az elvárás gyermekkérdésben az állam részéről.
Személyes pénzügyek Felújítanád a lakásodat? Az állam is ad rá pénzt! 
Privátbankár.hu | 2017. június 21. 06:10
A nyári szezon nem csak a pihenésre, de arra is alkalmas, hogy a különböző felújítási munkálatokat elvégezzük az ingatlanunkon. Egy friss felmérés szerint átlagosan 1,8 millió forintot költünk felújítási célokra, amit leggyakrabban festésre, fürdőszobára, és energetikai beruházásra használunk fel. Ennek az összegnek a 30%-át az államtól is megkaphatjuk, ha lakástakarék szerződést kötünk. Lakástakarékpénztári kalkulációk és egy akció a Privátbankár.hu olvasóinak.
Személyes pénzügyek Ezzel ezreket spórolhatsz – ne fuss ki az időből! 
Privátbankár.hu | 2016. november 17. 15:30
120 ezer kötelezőt cserélhetnek le az év végén.
Vállalat Érkezett egy hasznos eszköz a cégednek 
Privátbankár.hu | 2016. július 14. 10:56
Egyenesen a Nemzetgazdasági Minisztériumtól érkezik a legfrissebb kiva-kalkulátor.
Adó Káosz van a reklámadó körül - itt egy kis segítség 
Privátbankár.hu | 2014. október 13. 12:28
Rengeteg gond van a reklámadóhoz szükséges nyilatkozatokkal, az RSM DTM kalkulátorával megnézheti megfelelő-e a dokumentum.
Pénzügyi szektor Így bankolnak a magyar fiatalok: bíznak a bankosokban 
Privátbankár.hu | 2013. december 1. 13:50
Ma Magyarországon a 19-29 éves városi fiatalok átlagosan 18 évesen nyitják meg első bankszámlájukat. Bankot egyharmaduk, számlacsomagot a bankon belül pedig kicsivel kevesebb, mint negyedük váltott már. A kötődés egyik meghatározó oka, hogy bankjával a többségnek nincs problémája, így nem érez különösebb késztetést a váltásra. A K&H pályakezdők jóléti index kutatási adataiból kiderül az is, bár az internet korát éljük, ha számlacsomag váltanak, a fiatalok többsége a banki ügyintéző javaslata alapján dönt.
KKV Az NGM kisvállalati adókalkulátorral kedveskedik 
Privátbankár.hu | 2012. december 8. 13:08
Az NGM a sarkára állt és elkészítette a saját kisvállalati adó (KIVA) kalkulátorát, valamint összegyűjtötte a kisvállalati adóval kapcsolatban leggyakrabban feltett kérdéseket.
Befektetési alapok Befektetési alapok 
Privátbankár.hu | 2011. december 16. 13:13
Alább talál linkeket a befektetési alapokhoz kapcsolódó kalkulátorokhoz és információkhoz: legjobb hozamú befektetési alapok listája, hozamszámító, grafikongyár és iránytű.
Adó Adókalkulátorok 
Privátbankár.hu | 2011. december 16. 12:47
Alább talál linkeket az adózással kapcsolatos kalkulátorokhoz és információkhoz: nettóbér-számító, bérköltség-kalkulátor; ajándékozási, öröklési, átruházási, igazgatási, eljárási illeték információk; társasági adó információk; személyi jövedelemadó, szja kedvezmények és járulék információk.
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG