<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
Köntös Péter
Ingatlan Magas hozam - alacsony kockázat: mi is az a lakástakarék?
Privátbankár.hu | 2014. február 25. 11:16
Tavaly ősz óta folyamatosan nő lakástakarékok iránt érdeklődők száma, két-három éven belül egymillió családnak lehet ilyen megtakarítása.
Ingatlan Ilyen még van Magyarországon? Falvak, ahol minden út porol
Privátbankár.hu | 2013. augusztus 7. 10:53
Vannak települések, ahol egyetlen méter aszfaltozott út sincs. Ahol meg van, ott se valami jó a helyzet. Az önkormányzati tulajdonban lévő utak jelentős része kiépítetlen. De a fővárosból sem kell kimenni, hogy szép számban láthassunk földutat. A budapesti önkormányzati utak több mint tizede kiépítetlen.
Ingatlan Mindenki másért csinálja: így használjuk a lakástakarékot
Privátbankár.hu | 2013. április 11. 11:06
Vannak, akik hitel nélkül újítanák fel a lakásukat, sokaknak azonban nem megy hitel nélkül. A legtöbben pedig maximum egymilliót költenek felújításra.
Személyes pénzügyek Lakástakarék: felújításra is jó konstrukciók, a fiatalok arra gyűjtenek
Privátbankár.hu | 2012. november 14. 10:29
Ötből négy fiatal felnőtt lakásfelújításra gyűjt lakástakarékkal, csupán kevesebb mint négy százalékuk építkezne az évek alatt így megtakarított összegből – derül ki az OTP Lakástakarék frissen készített felméréséből, amely a 25-40 éves ügyfelek preferenciáit vizsgálta. Havi néhány ezer forint megtakarítás is elég lehet a korszerűsítési beruházások finanszírozására.
Privátbankár
Mfor
Piac és Profit

Munkatársakat keresünk!

Online lapcsaládunk bővítéséhez újságírókat, szerkesztőket keresünk.

Részletek

hírlevél
depositphotos Ingatlantájoló