<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
Könyvpiac
Vállalat A Libri milliárdos profitja is érdekelheti a Fidesz-közeli lehetséges új tulajdonost
Vég Márton | 2020. október 4. 06:07
Spéder Zoltán helyett hamarosan egy Fidesz-közeli alapítvány lehet a Libri-Bookline stratégiai kisebbségi tulajdonosa. A cég milliárdos profitja is vonzó lehet.
Vásárló Haladni kell a korral: tényleg kihalhat a papírkönyv?
Privátbankár.hu | 2017. április 15. 10:37
A magyar könyvpiacot komoly megrázkódtatásként érte az Alexandra-botrány, azonban nem csak a kiadók helyzete változott: a magyarok is mást és máshogy olvasnak. Április 14-e volt a könyvtárosok világnapja, a Wolters Kluwer pedig megnézte, pontosan hogyan alakult a régiós és a hazai elektronikus könyvpiac az elmúlt években. Megnyugodhatunk: nem miattunk fognak bezárni a könyvtárak.
Vállalat Mi lesz a magyar könyvpiaccal? Próbálják megmenteni az Alexandrát
Privátbankár.hu | 2017. január 25. 11:00
Négy érdeklődő befektetővel, köztük a Central csoporttal is tárgyalt a bajba jutott Alexandra könyves cégcsoport az esetleges átvételről.
Karrier Te végigolvasol egy könyvet? Ezen múlhat az író vacsorája
Privátbankár.hu | 2015. június 25. 12:41
A világ legnagyobb e-könyv forgalmazója, az Amazon drasztikus váltásra készül: elolvasott oldalak után fizetne az íróknak.
Vásárló Többet olvasunk és tévézünk: nem csoda, hogy a reklámozás is megnőtt
Privátbankár.hu | 2015. április 30. 12:50
A magyar televíziós reklámpiac korrekt, de egyszámjegyű növekedését prognosztizálta az idei évre a Magyar Elektronikus Műsorszolgáltatók Egyesületének elnöke.
KKV Kimásztak a gödörből a könyvkereskedők
Privátbankár.hu | 2013. december 21. 10:31
Bár még nincs vége a karácsonyi rohamnak, már most látszik: 4 százalékkal bővült a könyvesek forgalma.
Vásárló Veszélyes gyerekkönyvek: a termékek negyedét kivonják
Privátbankár.hu | 2013. szeptember 4. 14:27
A hangkeltésre is alkalmas, mágneseket, illetve apró kiegészítőket tartalmazó könyvek negyede veszélyes, nézze meg mivel játszik gyermeke!
Vásárló Kevesebb online könyvet olvashatunk?
Privátbankár.hu | 2012. október 8. 10:44
Hét év pereskedés után a Google megállapodott a könyvkiadókkal: mostantól azok dönthetik el, a Google mely műveiket digitalizálhatja, és melyeket nem - írja a Kreatív a New York Times-ra hivatkozva.
Karrier Fejcserék a Librinél és a port.hu-nál
Privátbankár.hu | 2012. április 12. 11:04
Április közepétől új ügyvezető tölti be a Libri Könyvkereskedelmi Kft. igazgatói pozícióját. Kovács Péter, a Cartographia Kft. jelenlegi ügyvezetője veszi át a könyvkereskedő cég irányítását Walitschek Csillától, aki immár több mint 3 éve irányította a Libri munkáját.
KKV Új piacra tör be most alapított cégével a Libri
Privátbankár.hu | 2012. március 7. 09:12
Libri Gyerekkönyvkiadó Kft. néven új társaságot alapított a Libri Könyvkiadó Kft. Papp Miklóssal, aki a cég ügyvezető igazgatói posztját is betölti. Kolibri Kiadó néven jelennek meg a piacon, a legkisebb korosztálynak szóló lapozóktól ifjúsági regényekig terveznek kiadványokat.
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG