<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
Küldemény
Vásárló Hónapokat várhatsz majd, ha Kínából rendelsz valamit
Privátbankár.hu | 2019. május 4. 12:08
Több mint százszorosára nőhet az e-kereskedelemhez kapcsolódó vámeljárások száma Magyarországon, miután egy európai uniós rendelet értelmében 2021-től az unión kívüli országokból érkező, kis értékű csomagok után is adófizetési kötelezettség keletkezik. A jogszabály hatálybalépése után csak a NAV Reptéri Igazgatóságán a jelenlegi évi 300 ezres vámesetszám mellett várhatóan 40 millió darab új vámeljárás is megjelenik majd, aminek gyors és hatékony kezelésére a folyamatban résztvevő logisztikai szereplők és a vámszakma jelenleg nincs felkészülve.
Vállalat Miért nem kézbesítik a leveleket? Válaszolt a posta
Privátbankár.hu | 2017. december 8. 13:00
Azt állítják, nem felsőbb utasításra nem viszik ki a levelet a kézbesítők.
Vásárló Őrület, ami a postákon megy: az egész ország az internetről rendel?
Privátbankár.hu | 2017. november 14. 11:14
Miközben a posta munkaerőhiánnyal küzd, a kézbesítendő csomagok száma már októberben meghaladja a tavaly karácsonyi forgalmat. Az biztos, hogy rekordot dönt az e-kereskedelem, meglátjuk, hogy idén sikerül-e lépést tartani vele.
Vásárló Külföldről jön a karácsonyi ajándék? Ezt kell tudni!
Privátbankár.hu | 2013. november 19. 13:00
Aki külföldről postán árut rendel, a kellemetlenségek megelőzése érdekében jó, ha tisztában van a legfontosabb szabályokkal. Ezekre most a NAV és a Magyar Posta közös sajtótájékoztatón hívta fel figyelmet. Mi után mennyit kell fizetni? Milyen papírokra adatokra van szükség a küldeményeken? Mi van, ha EU-s országból rendelek?
Vásárló Nagy lépésre készül a posta
Privátbankár.hu | 2013. április 3. 12:17
A Magyar Posta uniós támogatással fejleszti hibrid kézbesítési és konverziós rendszerét, amely a papír alapú iratot elektronikussá, illetve az elektronikus küldeményt papír alapúvá tudja alakítani és továbbítani hitelesen. Olcsóbb lehet az új szolgáltatás, mint a hagyományos.
KKV Olcsón megúszták a trükköző cégek: az ilyen ajánlatokkal vigyázzon!
Privátbankár.hu | 2013. március 26. 13:15
A Gazdasági Versenyhivatalhoz több cég ellen érkezett panasz, mert megtévesztő ajánlatokat küldtek ki cégeknek, azokat számlának álcázták. A versenyhivatal az utóbbi időben négy ilyen esetet vizsgált ki, és pénzbírságot vetett ki rájuk.
Privátbankár
Mfor
Piac és Profit

Munkatársakat keresünk!

Online lapcsaládunk bővítéséhez újságírókat, szerkesztőket keresünk.

Részletek

hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG