Kürt Zrt.
Karrier Jól akarsz élni és sokat keresni? Ezek lesznek a jövő sikerszakmái
Privátbankár.hu | 2015. augusztus 21. 17:24
Merre induljon a friss pályaválasztó? Melyek lesznek a jövő legmenőbb szakmái? Mit fizetnek meg a legjobban ma a piacon? Melyik terület a kiemelkedő? Ezek és sok más is kiderül a munkaerőpiacról videónkban - Kürti Tamás, a Kürt Akadémia intézményvezetője volt a Napi Kommentár vendége.
KKV Megtetszett a kormánynak a szőlőőr
Privátbankár.hu | 2014. június 16. 11:44
Az okos telefonokra kifejlesztett speciális alkalmazás magyar találmány, a QuantisLabs Kft. nevéhez kötődik. Ez a cég lett a hónap induló vállalkozása.
KKV Mitől lesz értékes egy vállalat?
Privátbankár.hu | 2014. május 14. 19:55
Nem árt például a közös gondolkozás a mindennapokban. A kutatás-fejlesztésen, az irányításon is sok múlik. A KÜRT Információbiztonsági és Adatmentő Zrt. második generációs tulajdonosa, Kürti Tamás az Egyesült Államokban (is) tanulmányozta, hogy milyen a jó family business. Videóinterjú
KKV Kifut egy generáció: ki viszi tovább a magyar családi cégeket?
Zsiborás Gergő | 2012. december 11. 13:52
A fiatal vállalkozói generáció figyelme manapság leginkább a startupok felé irányul, pedig működnek ebben az országban sikeres vállalkozások 10-20 éve is, melyek most szembesülnek a generációváltás problémájával. "Röghöz kötöttségek" és a jogszabályi háttér is akadályozza, hogy a nagy családi cégek gyorsan és hatékonyan tudják le az utódlást.
Vásárló Sandy után a Kürt menti az adatokat
Privátbankár.hu | 2012. október 31. 13:30
A korábbi természeti katasztrófákhoz hasonlűan a Kürt Adatmentési csapata felajánlotta segítségét a Sandy hurrikán által sújtott keleti területeknek, hiszen ott találhatók a Google, Amazon és Facebook legnagyobb felhő alapú szerverparkjai.
Biztosítás Mentés másként: biztosítsa adathordozóit!
Privátbankár.hu | 2012. július 26. 16:50
Majd egy éve már, hogy nem csak anyagi, de virtuális értékekre is kínál biztosítást az Aegon biztosító a Kürt Zrt. adatmentéssel foglalkozó üzletágával együttműködve.
Friss
hírlevél