Lista
Vállalat Megjött az eredmény a márkák szépségversenyéről 
Privátbankár.hu | 2024. május 28. 08:33
Nem a legismertebb fogyasztói termékek, autók, üdítőitalok valamelyike lett a legjobb hírnevű márka az idei reputációs listán, hanem egy nemrégiben még alis ismert, szürke chipgyártó.
Vállalat Kijött a lista: ezek Amerika legnagyobb magáncégei  
Privátbankár.hu | 2023. november 15. 14:04
Elon Musk SpaceX-je és további tíz új vállalat került fel a legnagyobb magáncégeket tartalmazó idei Forbes-listára. 
Makro / Külgazdaság Még mindig népszerűbbek a "listázott" alapítványok, mint a kormány civiljei 
Privátbankár.hu | 2019. szeptember 18. 16:36
A tavalyihoz képest megcsappant a Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány támogatói köre és egyszázalékos bevétele, a hazai Transparency Internationalnak viszont nagyjából ugyanannyian adakoztak, de többet, mint egy éve. A soroslistára kényszerített szervezetek közül továbbra is tarolnak a jótékonysági, gyermeksegítő és állatmentő alapítványok.
Vásárló 5+1 teljesen őrült dolog, amiről nem is gondolnád, hogy legálisan megteheted 
Privátbankár.hu | 2017. július 29. 15:21
Valljuk be, a mai világban bárhová megyünk, folyamatosan szabályokkal kell szembesülnünk. Azonban ha van kedvünk utazni egy kicsit, kis túlzással bármit megtehetünk. Meztelenül akarsz sétálni az utcán, lángszórót szerelni az autódra, vagy esetleg sárkánnyá akarsz válni? Mutatjuk, hova utazz!
Karrier A CEU és a többiek: hogy állnak a magyar egyetemek a világranglistákon? 
Privátbankár.hu | 2017. május 2. 16:30
Feledékenység? Van egy hely, ahol a Fidesz még üdvözli az egyetemek egészséges versenyét. Jók-e a magyar egyetemek? Jó-e a CEU, amelyet a kormányzat próbál eltávolítani? A világranglisták élbolyaiban nehéz magyar egyetemet találni. Ha van, akkor viszont általában több is.
Személyes pénzügyek Szégyenlista: ők húznak ki tízmilliárdokat a zsebünkből 
Privátbankár.hu | 2017. április 21. 09:55
Közzétették a legnagyobb adótartozást felhalmozók listáját. Egy negyedév alatt sokat javult a kép - ha sikerülne beszedni a pénzt, hatvanmilliárddal beljebb lennénk.
Karrier Itt van a lista: Mennyire szeretik Magyarországot az itt élő külföldiek? 
Privátbankár.hu | 2016. szeptember 2. 17:00
Az „Expat Insider” 67 országban 14 ezer ott élő külföldit kérdezett meg arról, hogyan érzik magukat, milyenek a körülményeik, és ennek alapján rangsorolta az országokat. Magyarország a rangsor harmadánál egy kicsit jobb, a 21. helyen van. A legjobb osztályzatot Tajvan, Málta és néhány latin-amerikai ország, a legrosszabbat Kuvait, Görögország és Nigéria kapta.
Vásárló Itt a lista: ezeket a csokikat hívja vissza a Mars 
Privátbankár.hu | 2016. február 24. 13:40
Itt van azon termékek listája, amit biztosan visszahívnak a műanyagbotrány miatt.
Vásárló Minden utas rémálma: méregdrága és lassú tömegközlekedés 
Privátbankár.hu | 2016. február 21. 17:45
Aki élt valaha nagyvárosban, tudja, hogy a tömegközlekedés kikerülhetetlen része a mindennapoknak. A BKV körüli botrányokkal könyveket lehetne megtölteni, különösen mivel a jegy- és bérletárak eléggé aránytalanul magasak. De ne keseredjünk el, vannak, akik nálunk is többet fizetnek ki a tömegközlekedésre.
Részvény / Deviza / Áru Itt a lista, ezek a hivatalos brókercégek – vagy mégsem 
Privátbankár.hu | 2015. április 23. 11:38
Az MNB frissítette azon befektetési szolgáltatók, bankok, alapkezelők és fióktelepek listáját, amelyek hivatalos engedéllyel végeznek befektetési szolgáltatást. A közvetítők a listán nincsenek rajta, de mindig fel kell tüntetniük, melyik hivatalos szereplőt képviselik. A lista nem teljes, megint másokat külön keresővel kell kibányászni az adatbázisból. Sajnálatosan bonyolult a rendszer.
KKV Itt a Forbes-gazdaglista: Megvan, ki vagyonosabb, mint Csányi 
Privátbankár.hu | 2014. november 5. 09:55
Először közölte a leggazdagabb magyarok listáját a Forbes médiacsoport magyarországi leányvállalata. Simicska és Nyerges először szerepelt a gazdaglistán. A magyar és külföldi lista élén egyaránt informatikai milliárdosok vannak.
Adó Baki: tévedésből listázott egy színházat az adóhatóság 
Privátbankár.hu | 2014. január 9. 14:14
Adminisztrációs hiba miatt szerepelt a NAV-listán a József Attila színház - közölte az adóhatóság a Privátbankár.hu szerkesztőségével.
Adó Újabb lista az adóhatóságtól: ha rajta vagy, fizethetsz 
Privátbankár.hu | 2013. május 23. 10:46
Az állami adóhatóság nyilvánosságra hozta azoknak az adózóknak a rendelkezésre álló azonosító adatait, akik bejelentkezési kötelezettségüknek nem tettek eleget.
Befektetés Kész a lista: itt a 29 legfontosabb bank  
Privátbankár.hu | 2011. november 4. 16:58
A nemzetközi pénzpiaci felügyelet, a Pénzügyi Stabilitási Testület (FSB) pénteken megnevezte azt a 29 bankot, amelyeknek 1-2,5 százalékos többlet tőketartalékot kell majd képezniük.
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG