Második ütem
Részvény / Deviza / Áru Megmenthető-e a karácsony? Ki pumpálja vissza a szén-dioxidot a földbe? 
Eidenpenz József | 2020. október 28. 11:17
Nagyon rossz a hangulat Európában a vírus terjedése miatt, a vezető tőzsdeindexek három százalék feletti mínuszban is jártak. Az amerikai határidős indexek is negatív kezdést vetítenek előre. A BUX viszonylag jól állta a sarat, de nagyot esett a forint, már csak három forintra van a történelmi mélyponttól. Ez a negyedév is recessziót hozhat, több országban újabb lezárásokra készülnek.
Részvény / Deviza / Áru Tegnap 4000 milliárd forintot kerestem – mondja Jeff Bezos 
Eidenpenz József | 2020. július 21. 11:18
A tegnap este kibontakozó amerikai részvénypiaci rally ma is folytatódhat, Európában is szépen emelkednek az indexek, a BUX viszont kissé le van maradva. Az Amazon főnöke egy nap alatt 13 milliárd dollárral lett gazdagabb, de a többi “karanténpapír” is szépen drágult. Nem csoda, a járvány tovább terjed, bár az oltásokkal kapcsolatban jöttek jó hírek. Közeleg a tél, a WHO volt vezető virológusa csúnya második és harmadik hullámra számít.
Részvény / Deviza / Áru Ma egész nap a koronavírus visszatérésétől rettegtek a befektetők 
Eidenpenz József | 2020. június 15. 19:05
Csúnya zuhanásból szelídebb esésbe mentek át ma a tőzsdék, a rossz hangulat elsődleges oka, hogy Kínában, Japánban és az USA-ban erősen romlanak a koronavírus-statisztikák. Könnyen lehetséges hogy ez már a második hullám. A Budapesti Értéktőzsde indexe viszonylag jól megúszta, a szerény süllyedést főleg a Mol számlájára írhatjuk. A forint viszont gyengült.
Részvény / Deviza / Áru Megérkezett a második hullám, ismét zuhannak a tőzsdék 
Eidenpenz József | 2020. június 15. 11:54
Sokan már bizonyítottak látják, hogy megérkezett a koronavírus-fertőzés második hulláma. Emiatt esnek ma a elsősorban újra a tőzsdék, bár a reggeli csúnya nyitáshoz képest máris történt némi javulás. A hazai BUX index egyenesen mínuszból pluszba tudott menni, miközben a Mol és az OTP enyhén süllyed, a Richter és a Telekom szépen emelkedik. Gyengült viszont a forint, egy forinttal drágább lett az euró. Megszületett az első szerződés Európa oltóanyag-ellátásáról.
Agrár Ez lehet a veszte a miniszternek - megint felmerült a menesztése  
Privátbankár.hu | 2016. február 5. 16:46
A sok botrányt túlélt agrárminisztert árgus szemmel figyelik a földárverési akciója miatt.
Privátbankár
Mfor
Piac és Profit

Professzionális online sales és marketing vezetőt keresünk!

Részletek

hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG