Mikrovállalkozások
Vállalat Még több hitelhez juttatnák a kisvállalkozásokat 
Privátbankár.hu | 2019. június 11. 13:08
A Garantiqua Hitelgarancia Zrt. kétszer olyan nagy mértékben növelte a hitelgarancia állományát, mint ahogy a kisvállalkozások összes hitele nőtt. A szervezet azonban további növekedést céloz meg, ahogy a mögötte álló miniszter és az MNB is.
Uniós pályázatok Ennyire kell az uniós pénz a magyar cégeknek  
Privátbankár.hu | 2016. január 28. 08:13
A mikrovállalkozások 41 százaléka, a kisvállalkozásoknak pedig az 57 százaléka pályázna uniós forrásra a mostani uniós költségvetési ciklusban.
Pénzügyi szektor A mikrovállalkozások a magyar gazdaság motorjai? 
Privátbankár.hu | 2015. október 2. 06:08
A mikrovállalkozások hatalmas szerepet töltenek be a magyar gazdaságban, a Budapest Bank komoly figyelmet fordít rájuk. Hitelezésükre személyre szabott megoldásokat kínál, és tanácsadással, szolgáltatásokkal segít nekik, amellyel akár komplett web-áruházat is felszerelhetnek. Interjú Erdei Zsuzsával, a Budapest Bank mikroüzletág vezetőjével és a pénzintézet egyik mikro-ügyfelével, Radosevics Radovannal, a Radovin Kft. tulajdonosával.
Karrier Átlagosan 2,3 millióba kerül egy nógrádi munkahely az államnak  
Privátbankár.hu | 2013. július 12. 11:50
Több mint kétszáz új munkahely létesül 512 millió forintos vissza nem térítendő kormányzati támogatásból Nógrád megyében. Félszáz cég kap támogatást.
KKV A cégek már látják a válság végét? Sokan már dörzsölik a tenyerüket 
Privátbankár.hu | 2013. április 30. 08:30
Sok cég már olyan nyereséget vár erre az évre, mint a válság kezdetén volt. A kicsik a legbizakodóbbak, igaz, a vállalkozások ötöde azért még pesszimista maradt 2013-mal kapcsolatban.
Adó Mennyibe kerül majd a pénztárgépcsere? Megjelentek a NAV listái 
Privátbankár.hu | 2013. március 29. 10:54
A mikrovállalkozások pénztárgépcseréjéhez 100 százalékos támogatást adna a kereskedelmi szövetség. Szerintük legalább 80 ezerbe kerül egy új gép, amihez további költségek adódhatnak. Közben az adóhatóság közzétette a listákat az értékesítőkről, a szervizekről és a pénztárgépekről.
KKV Jeremie II.: megvan, kik kapják az uniós milliárdokat 
Privátbankár.hu | 2012. október 29. 15:33
Eredményt hirdetett az NFÜ az Új Széchenyi Kockázati Tőkeprogramok pályázati felhívásában és a 41 milliárd forint innovatív mikro-, kis- és középvállalkozásokon segíthet. Még idén tíz kockázati tőkealap kezdheti meg működését.
KKV Hitelkörkép vállalkozóknak: bőkezű állam, szigorodó bankok  
Borbély Péter | 2012. február 2. 06:19
Jelentősen emelkedett idén az az összeg, amit a kormány vissza nem térítendő támogatás formájában nyújt a mikro, kis és közép-vállalkozásoknak. A keretösszeg a tavalyi 4 millió forintról 10 millióra nő. Közben egyre nehezebb a piacról szerezni hitelt az eszkalálódó európai válság következményei miatt. Mi történik, ha valaki nem jut államilag támogatott forráshoz? A teljesség igénye nélkül összeszedtük, hogy milyen feltételekkel és milyen típusú hitelekhez juthat aki mikro, vagy kisvállalkozó.
KKV Mikrovállalkozások fejlesztése: magasabbra került a pályázati plafon 
Privátbankár.hu | 2012. január 30. 14:19
Megjelent a „Mikrovállalkozások fejlesztése” című kiírás módosítása, amelynek köszönhetően több mint duplájára, 4 millióról 10 millió forintra nő a vissza nem térítendő támogatás összege, míg a kedvezményesen felvehető hitel akár a 20 millió forintos nagyságrendet is elérheti. Mindezek mellett a kedvezményezetti kör is jelentősen bővül.
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG