<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
MOSZ
Makro / Külgazdaság Közösen lépnek fel a munkaadók és a munkástanácsok
Privátbankár.hu | 2019. szeptember 25. 15:44
Közösen dolgozott ki javaslatcsomagot a Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetsége a Munkástanácsok Országos Szövetségével a munkaerőhiány kezelésére.
Makro / Külgazdaság Ekkora fizetésemelés kellene, hogy utolérjük a lengyeleket
Privátbankár.hu | 2017. október 16. 11:40
Robbanászszerűen nőttek a magyar fizetések, de még így is messze vagyunk a régiótól.
Agrár Megvan, miért fog elszállni a kenyér ára
Privátbankár.hu | 2017. február 4. 16:11
Nagyon rossz volt az időjárás, kevesebb gabona teremett.
Karrier Munkavállalók vagyunk, vagy rabszolgák? – gyengült a pozíciónk
Privátbankár.hu | 2015. március 7. 13:05
A Munkástanácsok Országos Szövetsége (MOSZ) szerint túlságosan legyengítették a munkavállalói jogvédelmet, a munkáltatók jelentős része gondolja úgy, hogy a jogkövető magatartás nem kifizetődőbb, mint a jogsértések - nyilatkozta Palkovics Imre, a MOSZ elnöke.
Agrár Nem túl rózsás a helyzet: ennél többet tudna a magyar mezőgazdaság
Privátbankár.hu | 2014. március 6. 16:50
A Mezőgazdasági Szövetkezők és Termelők Országos Szövetsége javaslatcsomagot állított össze és eljuttatta azt az országgyűlési választáson országos listát állító pártok elnökeihez, vezető szakértőihez.
Karrier Itt a pályakezdők szakszervezete
Privátbankár.hu | 2013. augusztus 15. 17:08
Szakszervezetet hoznak létre a pályakezdő és diák munkavállalók; az új szervezet célja, hogy egy speciális réteg érdekeinek védelmére is kiterjedjen a munkavállalói érdekképviselet - közölte a Munkástanácsok Országos Szövetsége (MOSZ) ifjúsági tagozata csütörtökön.
KKV Már tiltakoznak a tervezett hazai földelvételek miatt
Privátbankár.hu | 2013. február 20. 15:06
A Mezőgazdasági Szövetkezők és Termelők Országos Szövetsége sürgeti az üzemgazdálkodási törvény tervezetének mielőbbi nyilvánosságra hozatalát és társadalmi vitáját.
Karrier Így segítenék a fiatalok elhelyezkedését
Privátbankár.hu | 2013. február 18. 17:37
Együttműködési megállapodást köt a fiatalok foglalkoztatási helyzetének javításáért a Munkástanácsok Országos Szövetsége és az Iskolaszövetkezetek Országos Szövetsége - jelentette be a két szervezet hétfőn.
KKV Fenntarthatatlan lesz a magyar mezőgazdaság (videó)
Privátbankár.hu | 2012. november 15. 10:35
Megszüntetné a kormány az 1200 hektárnál nagyobb gazdaságokat, ráadásul a jövőben csak az vehetne földet, aki megműveli.
Karrier A Matolcsy-csomag meghiúsíthatja a minimálbéremelést
Privátbankár.hu | 2012. október 24. 12:41
A munkaadók a második Matolcsy-csomag miatt nem látnak esélyt rá, hogy emelni tudják jövőre a minimálbért és a bérminimumot - a szakszervezetek szerint ez nem gond, ha kapnak szja-kedvezményt.
Karrier 105 ezres minimálbér kéne a létminimum háromnegyedének eléréséhez
Privátbankár.hu | 2012. október 15. 12:50
A Szövetség közleménye szerint 2013 elején - a mind jobban gyorsuló áremelkedések miatt - a létminimum összege egy munkavállaló esetében 91500 forint lesz. A jelenleg érvényes 93 ezer forintos minimálbér elkölthető értéke ennek az összegnek csak a kétharmadát éri el.
KKV Súlyos válságban a hazai sertéstenyésztés
Privátbankár.hu | 2012. augusztus 7. 15:08
A sertéstartást a magas takarmányárak mellett az alacsony felvásárlási árak is sújtják, olyannyira, hogy alkalmanként már az önköltséget sem fedezik - állapítja meg a MOSZ.
KKV Állami cégek a dolgozók kezében: a részvétel a fontos?
Privátbankár.hu | 2012. augusztus 1. 17:02
Egyelőre nincs lista arról, hogy mely kisebbségi állami tulajdonú, nem stratégiai cégeknél vásárolhatnának részt a munkavállalók, de szóba kerülhet többek között a Richter Gedeon Vegyészeti Gyár Nyrt., a Büki Gyógyfürdő Zrt., valamint a Geodéziai és Térképészeti Zrt. is.
Ingatlan Új földtörvény: a koncepciótól még az NGM is elhatárolódott
Privátbankár.hu | 2012. június 6. 08:24
Az agrártárca által készített új földtörvény koncepciójától még a nemzetgazdasági tárca is elhatárolódik, mint mondják semmilyen ingatlan- vagy vagyonadót nem tudnak támogatni. A szakmai is kiakadt, az érdekvédők szerint 50 ezer munkanélkülit és kieső adómilliárdokat hozna az új szabályozás.
Friss
Privátbankár
Mfor
Piac és Profit

Munkatársakat keresünk!

Online lapcsaládunk bővítéséhez újságírókat, szerkesztőket keresünk.

Részletek

hírlevél
depositphotos Ingatlantájoló