<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
Norwegian
Részvény / Deviza / Áru Légitársaság 80 százalékos diszkonttal, Varsó és Budapest alulteljesít
Eidenpenz József | 2020. május 6. 11:50
Mennyit ér egy emberélet? – tette fel a kérdést New York kormányzója, miután Donald Trump mindenáron vissza akarja küldeni az embereket a megszokott gazdasági tevékenységükhöz. Még további több tízezer halottra számítanak az USA-ban. A tőzsdék ma inkább kivárnak, nincs egyértelmű irány, Budapest és Varsó viszont alulteljesít.
Vállalat Egy fapados légitársaságot elsodort a járvány
MTI | 2020. április 20. 18:15
Csődbe ment a Norwegian Air Shuttle diszkont légitársaság négy leányvállalata, ezeknél 4700 dolgozót foglalkoztattak - közölte a cég hétfőn a honlapján.
Vállalat Óriási kártérítéseket követelhetnek a Boeingtől - egyre meghökkentőbb részletek derülnek ki
Kollár Dóri | 2019. március 20. 17:01
Nincs vége a Boeing körüli botrányoknak – a 737 MAX-okat továbbra sem engedik felszállni, és ez minden eltelt nappal egyre többe kerül az érintetteknek. Az amerikai gyártó szinten biztosan dollármilliós nagyságú kártérítés-követelésekre számíthat, ráadásul a Szövetségi Légügyi Hatóságról (FAA) is egyre megdöbbentőbb részletek derülnek ki.
Vállalat Fordulat a Ryanairnél: hirtelen megszerették a pilótákat
Privátbankár.hu | 2017. október 7. 12:27
A Ryanair szeptemberben jelentette be, hogy sok járatát törölnie kell pilótahiány miatt. Először csak a nyári menetrendről volt szó, de most már a téli járatok közül is sok áldozatul esett, így pedig nem lehet egy légitársaságot működtetni. A cég főnöke eddig fújt a pilótákra, de rájött, hogy nélkülük nem megy a repülés: most udvarol nekik.
KKV Zuhanórepülésben a SAS: több száz embert rúg ki a légitársaság
Privátbankár.hu | 2014. június 18. 14:52
Költségcsökkentést és elbocsátásokat jelentett be a SAS skandináv légitársaság, miután veszteségesen zárta a második negyedévet.
Utazás Új fapados járat indul Helsinkibe
Privátbankár.hu | 2012. december 22. 14:02
Hivatalosan is bejelentette az új Helsinki-Budapest járat elindítását a Norwegian norvég diszkont légitársaság. A gépek a nyári menetrendi időszakban heti háromszor repülnek a finn és a magyar főváros között - közölte a Budapest Airport.
Utazás 222 repülőt vesz a norvég fapados cég: Görögországot is megmenthetnék
Zsiborás Gergő | 2012. január 25. 17:08
Tudnak valamit a norvégok. A második legnagyobb skandináv légitársaság az Airbustól és a Boeingtől is rendelt gépeket, most pedig "kiélvezi a két gyár versengéséből eredő előnyöket". Az európai repülés történetének legnagyobb üzletéről van szó, a fapados norvég társaság 222 repülőgépet vesz, annyi pénzért, amennyiről Görögország most álmodni sem mer.
Friss
hírlevél
depositphotos Ingatlantájoló