Pénzügyi Tudatosság Diákfórum
Makro / Külgazdaság Rekordszámú diák méri össze tudását a Privátbankár edukációs versenyén 
Privátbankár.hu | 2022. október 19. 13:14
Összesen 1055 négyfős csapat jelentkezett a Privátbankár.hu által immár ötödik alkalommal, ezúttal technikumok és szakképző iskolák számára megrendezett Legyél Te is Pénzügyi Junior Klasszis pénzügyi edukációs versenyre. A pénzügyi tudását megmérettetni szándékozó középiskolások 4220-as összlétszáma a verseny 2020 ősz óta íródó történetében rekord. A hétfői online fordulóból továbbjutott csapatoknak videót kell elkészíteniük, az a belépő a megyei versenyre. Az elkészült videókat a szervezők kiteszik a Privátbankár TikTok oldalára, ott lehet majd szavazni azokra. A legtöbb szavazatot kapott csapat értékes különdíjra számíthat.
Makro / Külgazdaság Hol látják magukat a Legyél Te is Pénzügyi Junior Klasszis! diákverseny 2022 győztesei öt-tíz év múlva? - A hét videója 
Izsó Márton - Csabai Károly | 2022. április 29. 15:17
Tavaly egy ponttal csúsztak le a döntőről. Az idén azonban jobban ráfeküdtek a kvízkérdésekre és meg is lett az eredménye: megnyerték a Legyél Te is Pénzügyi Junior Klasszis! diákverseny 2022-őt. A budapesti Lauder Javne Zsidó Közösségi Óvoda, Általános Iskola, Középiskola és Zenei Alapfokú Művészeti Iskola csapatának tagjaival és felkészítő tanárával készített interjúból kiderül, mit is jelent a nevük, az Audere est Facere. Valamint az is, mit tanácsolnak azoknak, akik a következő megmérettetésen szeretnének a képzeletbeli dobogó legfelső fokára állni. 
Makro / Külgazdaság Budapesti gimnazisták szerezték meg a Legyél Te is Pénzügyi Junior Klasszis! diákverseny 2022 első helyét 
Privátbankár.hu | 2022. április 28. 19:28
A fővárosi Lauder Javne Zsidó Közösségi Iskola négytagú csapata nyerte a Privátbankár.hu által gimnáziumoknak megrendezett Legyél Te is Pénzügyi Junior Klasszis! diákverseny 2022 elnevezésű országos megmérettetést.
Makro / Külgazdaság Kialakult a diákverseny országos döntőjének mezőnye 
Privátbankár.hu | 2022. április 23. 14:31
A csütörtöki és pénteki budapesti és megyei elődöntőkből hét csapat jutott a Privátbankár.hu által immár negyedik alkalommal, ezúttal gimnáziumoknak megrendezett Legyél Te is Pénzügyi Junior Klasszis verseny országos döntőjébe. Az első helyért 20 team április 27-én, szerdán küzd meg Budapesten, a javuló járványhelyzetnek köszönhetően a verseny történetében először személyesen. 
Makro / Külgazdaság Kezd összeállni a diákverseny országos döntőjének mezőnye 
Privátbankár.hu | 2022. április 12. 15:56
Egy balassagyarmati, egy budakeszi, egy ceglédi és egy egri gimnázium csapata győzedelmeskedett a negyedik alkalommal megrendezett Legyél te is Pénzügyi Junior Klasszis! verseny április 11-ei megyei elődöntőiben, s készülhetnek ezáltal ők is – a négy nappal korábban bejutott három team mellett – az április 27-ei országos döntőre. Április 22-éig további elődöntőkre kerül sor.
Pénzügyi szektor Pénzügyi és környezeti tudatosságot tanul ezen a héten 350 ezer diák 
Privátbankár.hu | 2021. április 20. 16:03
Ezen a héten 1600 iskolában zajlanak a Fenntarthatósági Témahét programjai és rendhagyó tanórái. Kiemelt téma a zöld gazdálkodás alapjainak elsajátítása.
Személyes pénzügyek 1. Hol élünk? Hogyan élünk? Árak, bérek, más alapismeretek az élethez 
- | 2021. április 7. 17:40
Milyen funkciói vannak a pénznek? Mekkora jövedelemből gazdálkodik az átlagos magyar háztartás? Hogyan néznek ki a kiadásai? Felkészítünk az életre a legfontosabb pénzügyi alapismeretekkel, nem csak középiskolásoknak. Pénzügyi Tudatosság Országos Verseny és Diákfórum 1. rész.
Személyes pénzügyek Hogy lehet jó buli a befektetés? 
Privátbankár.hu | 2019. október 29. 11:57
A Privátbankár.hu Pénzügyi Tudatosság Diákfórumának győri állomásán Gyetvai Károly és Lencsés Gyula, a Raiffeisen Alapkezelő munkatársai a befektetések világába kalauzolták el a résztvevő diákokat.
Személyes pénzügyek Ismét több száz diák kapott hasznos útravalót a pénzügyek világába 
Privátbankár.hu | 2019. október 21. 20:30
Újabb négy helyszínen folytatódott a Privátbankár.hu Pénzügyi Tudatosság Diákfórum sorozata a Pallas Athéné Domus Educationis Alapítvány támogatásával, ahol a résztvevők több fontos témával is megismerkedhettek. Családi költségvetés, befektetések, a jövő fizetési módszerei - ma már nem kérdés, hogy ezekkel a diákoknak is érdemes foglalkoznia.
Személyes pénzügyek Folytatódik a Pénzügyi Tudatosság Diákfórum programsorozat 
Privátbankár.hu | 2019. szeptember 23. 12:16
A Privátbankár.hu és több hazai egyetem közreműködésével megvalósult Pénzügyi Tudatosság Diákfórum 2019-ben elsősorban a diákoknak és a diákokról szól. Szeptemberben és októberben újabb négy városban kerül terítékre a téma.
Személyes pénzügyek Sosem volt még ilyen fontos, hogy eligazodjunk a pénzügyekben 
Privátbankár.hu | 2019. január 24. 13:32
A Privátbankár.hu és több hazai egyetem közreműködésével megvalósult Pénzügyi Tudatosság Diákfórum 2019-ben elsősorban a diákoknak és a diákokról szól.
Személyes pénzügyek Ha ész nélkül bánsz a pénzeddel, nem sok marad 
Privátbankár.hu | 2018. május 30. 16:14
Óvakodj azoktól, akik túl magas hozamot ígérnek. A jó pénzügyi tervezés fontos, el lehet vele kerülni a túlzott költekezést, eladósodást, jobban kezünkben tarthatjuk egész életünket. A diákok számára kedvező a Diákhitel, amelyet az egész világon nagyon sok ország alkalmaz, de állítólag nálunk az egyik legjobb.
Személyes pénzügyek A zsebpénztől a sikeres startupig: tervezz, irányítsd te az életed! 
Privátbankár.hu | 2018. május 23. 12:02
Te tudod, hogyan kellene beosztani a pénzedet, hogyan fizethetsz a mobiloddal, hogyan indíthatsz sikeres vállalkozást?
Személyes pénzügyek A zsebpénztől a sikeres startupig: tervezz, irányítsd te az életed! 
Privátbankár.hu | 2018. május 10. 11:47
Te tudod, hogyan kellene beosztani a pénzedet, hogyan fizethetsz a mobiloddal, hogyan indíthatsz sikeres vállalkozást?
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG