Piac és Profit
Makro / Külgazdaság Piac és Profit: Jakab Ferenc szerint ez nagyon komoly vírus
Privátbankár.hu | 2020. szeptember 3. 18:37
A most megjelent Piac&Profitnak exkluzív interjút adott többek között dr. Jakab Ferenc, a Koronavírus-kutatási Akciócsoport vezetője, és a Dr24 tulajdonosai, Kóka János és Lancz Róbert. A magazin utánajárt annak is, mennyiben járult hozzá a politika a Hungarikum és vezetője, Keszthelyi Erik sikereihez.
Vállalat Hogyan szeretne az elektromobilitás terén piacvezetővé válni a Bosch?
Csabai Károly | 2020. augusztus 2. 09:20
Magyarország komoly stratégiai szerepet tölt be a Bosch csoport működésében, és ezt a válság sem írja felül. Daniel Korioth, a Bosch csoport Magyarországért és az Adria régióért felelős vezetője, a Robert Bosch Kft. ügyvezető igazgatója a koronavírus-járvány ellenére is optimista. Úgy véli, most van igazán komoly előnye annak, mennyire diverzifikált a Bosch. Az új gépjárművek iránti kereslet ugyan visszaesett, de a barkács- és kertészeti eszközök gyártása minden idők egyik legjobb eredményét produkálja. A magyarországi Bosch csoport kutatás-fejlesztési tevékenységének súlyát jól jelzi, hogy a több mint 15 ezer hazai munkavállalójuk egyötöde ebben a szegmensben tevékenykedik, és különböző innovációkkal érnek el komoly sikereket világszinten.
Vásárló Így rendeltünk online a járvány alatt
Kollár Dóra - Valkai Nikoletta | 2020. augusztus 1. 11:44
A GKI Digital mérései szerint a koronavírus okozta járványhelyzet miatt március közepe és április vége között több mint 50 ezer új vásárló jelent meg a magyar online kiskereskedelmi piacon, így az aktív online vásárló felnőtt lakosság száma elérte a 3,35 millió főt. De nem csak a digitális világhoz köthető vállalatok tudtak nőni a vírusválság idején.
Kultúra Ahol régi és új speciálisan keveredik
Privátbankár.hu | 2019. december 21. 10:00
Már kint van a standokon a megújult Piac & Profit idei utolsó száma.
Részvény / Deviza / Áru Forint- vagy devizahitel?
Privátbankár.hu | 2019. december 17. 12:10
Hamarosan a standokon a megújult Piac & Profit következő száma.
Makro / Külgazdaság Vida József szerint a nyugdíjasok nem terroristák
Privátbankár.hu | 2019. október 10. 12:58
A Takarék Csoport feje a megújult Piac & Profit magazinnak elárulta, mennyi ügyfelük nem azonosította még magát.
KKV Források startupoknak: Az ötletre is van pénz
Privátbankár.hu | 2019. október 10. 11:06
A kkv-k ma nem panaszkodhatnak, ha tőkére van szükségük, akkor meglehetősen széles palettáról válogathatnak – osztotta meg benyomásait a Piac & Profittal Oszkó Péter, akinek cége, az OXO Csoport 2015-től juttatja forráshoz a hozzájuk fordulókat.
Friss
hírlevél