Shakespeare
Kultúra Ez lehet a legdrágább produkció, amit valaha láttál - és talán a legjobb is
Privátbankár.hu | 2018. február 1. 16:30
Aki a balettet szereti, annak februárban Londonban a helye: a Királyi Balett legfontosabb művészeivel viszi színre az Alice Csodaországban alkotóinak produkcióját, a Téli regét. Ha azt mondtuk, hogy az Alice-re a világ pénzét költötték el, akkor a Regére két világét; a négyéves munka gyümölcse végre beérett és osztatlan sikert aratott - na meg persze irgalmatlan bevételt hozott.
Kultúra Nincs ötleted estére? Menj színházba – otthon!
Privátbankár.hu | 2016. szeptember 13. 13:28
Óriási fesztivállal ünneplik Shakespeare 400. születésnapját Londonban, most bárki ingyen bekapcsolódhat az előadásba.
Kultúra Oscar-díjasok parádéja a második legnagyobb magyar városban
Privátbankár.hu | 2016. július 26. 20:20
A mai magyar politikai élet tükörképét láthatjuk Londonban - na persze ez így túlzás, de Shakespeare III. Richárdja sajnos sem a magyarok, sem Európa, sem a britek számára nem lehet ennél aktuálisabb mű. 400 év elteltével ugyanazokat a köröket futjuk. Két erős színésznek a színdarabon messze túlmutató párharca szögezi a székbe a nézőket - már persze azokat, akiknek jut ülőhely.
Kultúra Ideje meglátogatni az Angliában dolgozó rokont
Privátbankár.hu | 2016. április 22. 20:01
Mi az, ami összeköt bennünket magyarokat ebben a megosztó, feszültségekkel teli világban? Hát az angliai kapcsolatok! Mindannyiunknak vannak rokonai, barátai a szigetországban - a hétvégi Shakespeare-parádé remek alkalom arra, hogy meglátogassuk őket, és töredékáron jussunk el olyan programokra, melyeket máskor egyhavi fizetésünkből tudnánk finanszírozni.
hírlevél
depositphotos