<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
Számlavezetési díj
Személyes pénzügyek Bankszámla-körkép: így változtak meg a számlavezetés költségei a koronavírus alatt
Privátbankár.hu | 2020. június 30. 12:46
A koronavírus pénzügyi hatásait figyelembe véve a bankok eltérően reagáltak a válságra: több pénzintézet a kedvező számlavezetéshez szükséges feltételeken enyhített, máshol pedig jóváírási kedvezmények indultak. A Bank360.hu annak járt utána a Privátbankár olvasóinak készített körképében, hogy melyik bank milyen kedvezményeket vezetett be a járvány miatt, meddig tartanak ezek, illetve, hogy hol tudjuk most igazán kedvező áron vezetni a pénzügyeinket.
Személyes pénzügyek Így tette tönkre a kormány a magyarok bankszámláit
Privátbankár.hu | 2016. március 23. 07:44
Téged mennyire zavar a tranzakciós illeték? Az MNB adatait nézve sokakat nagyon bosszant.
Vásárló Észre sem vetted, de kevesebbet fizetsz a banki szolgáltatásokért
Privátbankár.hu | 2015. augusztus 25. 07:47
Hiába a tranzakciós illeték, a legtöbb pénzintézetnél csökkentek a számlavezetési díjak.
Pénzügyi szektor Tessék megszokni: csökkennek a banki díjak!
Nagy László Nándor | 2015. február 23. 06:48
A tavalyi deflációt követően a banki díjak- és költségek terén is új dologgal, a díjcsökkentéssel ismerkedhetnek meg a banki ügyfelek. De más okok miatt is csökkenhetnek a banki díjak.
Pénzügyi szektor Jó hír: olcsóbbak lettek a bankszámlák
Privátbankár.hu | 2014. március 6. 08:20
Tavaly összesen 55,4 százalékkal drágultak a pénzügyi szolgáltatások a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) adatai szerint, az idén januárban viszont már minimális díjcsökkenést mért a hivatal - számol be róla a Világgazdaság.
Pénzügyi szektor Az ingyenesség ára: ezt kérik a bankok az ingyenes számlákért
Füstös Móni | 2013. február 4. 06:00
Semmi sincs ingyen - szól a mondás, és tényleg így van! Az ingyenesnek nevezett bankszámlák sem teljesen díjmentesek. Az ingyenes számla alatt alapvetően azt értjük, hogy nem kell fizetni a számlavezetésért - sok bank azonban még plusz szolgáltatásokat is nyújt ingyen ügyfeleinek, de mit kérnek érte? Utánajártunk.
Pénzügyi szektor Ön kinél bankol? Ennyivel kell jövőre többet fizetnie
Privátbankár.hu | 2012. november 10. 07:00
A január 1-jétől élő kondíciós listákat elnézve kétségünk nem lehet afelől, hogy a bankok átterhelik majd a tranzakciós illetéket az ügyfelekre. Egyelőre van, aki egyáltalán nem, vannak pénzintézetek, melyek csak részben, és vannak akik tulajdonképpen az egész illetéket ráterhelik az ügyfelekre.
Pénzügyi szektor Mennyibe kerül igazából a 0 forintos számla?
Privátbankár.hu | 2011. december 12. 13:22
A MagNet Bank kiszámolta és nyilvánosságra hozta, hogy a lakossági számlavezetés valós költsége a bank számára havi 328 forint számlánként. Ügyfeleinek felajánlották, hogy válasszanak, milyen összeget költenének számlavezetésre: továbbra is nulla forintot, vagy a bank számára felmerülő költséget, esetleg a valósnál magasabb összeget.
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG