Szoftveripar
KKV Hazai IT-óriás amerikai cégvásárlása 
Privátbankár.hu | 2014. augusztus 18. 16:29
Azt, hogy a számítástechnikai tudás terén még mindig a világ élvonalában vannak a hazai fejlesztők, egy újabb nagyszerű hír erősítette meg: amerikai céget vásárolt fel az iGO navigációról elhíresült NNG.
Vásárló Mennyit happolt el az appod? – megvédene tőle az EU 
Privátbankár.hu | 2014. július 18. 19:17
Közös állásfoglalást küldtek az Apple-nek, a Google-nek és az Európai Interaktív Szoftver Szövetségnek az EU és tagállamai annak érdekében, hogy gátat szabjanak a véletlen appon belüli vásárlásoknak – közölte az Európai Bizottság. A Google már jelezte, hogy változásokat tervez, amelyekkel szeptember végére készül el.
KKV Európa már nem elég - tovább terjeszkedik a magyar szoftvercég  
Privátbankár.hu | 2014. június 7. 15:26
Az ázsiai és dél-amerikai piacokra összpontosítva terjeszkedik tovább az épületinformációs modellező (BIM) ágazatban Európában és Japánban piacvezető Graphisoft.
Adó Szoftvert rendelt, de nem jött meg? Lehet, hogy a NAV megsemmisítette 
Privátbankár.hu | 2013. június 20. 11:01
Ha a vámkezelés során bebizonyosodik, hogy a szoftver hamis, a NAV lefoglalja, megsemmisíti, így a címzetthez már nem is jut el.
Vásárló Az iPhone konkurensén dolgozik a Microsoft? 
Privátbankár.hu | 2012. november 2. 15:18
Saját okostelefon-modellt tesztel a Microsoft - írja Business Insider és a Wall Street Journal pénteki online kiadása ázsiai alkatrészgyártó vállalatok által kiszivárogtatott értesülésekre hivatkozva.
Vásárló Gépezd magad 2.: Így állítsd fel saját hírügynökségedet 
Eidenpenz József | 2012. október 14. 08:00
Tucatjával vannak Magyarországon hírekkel foglalkozó internetes oldalak és százával blogok, a gondot nem a kínálat, hanem a hírválogatás, keresgélés okozza, amit jól automatizálhatunk RSS-olvasóval. Egy vagy néhány listára, csoportba gyűjthetjük a minket érdeklő hírforrásokat és egy olvasóból egy-két kattintással áttekinthetjük mindet, de saját kulcsszavas keresést is beállíthatunk.
Vásárló Gépezd magad! 1.: Így pakoljuk fel az agyunkat az internetre 
Eidenpenz József | 2012. szeptember 30. 07:00
Ez persze nem a horror helye. Az otthoni, a munkahelyi gép és a laptop közül mindig másikon van, amit keresel? Elborítja az íróasztalodat a sok cédula? Elfelejtetted, mit ettél tavaly nyáron? Legalább egyszer már elszállt a merevlemezed, és vele annyi fontos dokumentumod? Itt az ideje, hogy megismerkedj a híres felhővel.
Vásárló Megkezdődött a magyar letöltőmaffia kalózainak óriáspere 
Privátbankár.hu | 2012. április 3. 16:41
Kedden elkezdődött annak a 28 embernek a pere, akik a vádirat szerint szerzői jogokat sértettek meg azzal, hogy illegálisan töltöttek le és árusítottak az interneten szoftvereket, zenei anyagokat és filmeket. A vádlottak fizetős SMS-ekkel működő letöltőszájtokat üzemeltettek. A tárgyalást át kellett helyezni, mert nem fért be a terembe.
KKV Budapesten is terjeszkedik a Gameloft 
Privátbankár.hu | 2012. február 23. 09:37
Hamarosan megnyitja budapesti irodáját a játékszoftvereket gyártó és forgalmazó Gameloft - tájékoztatta a Napi Gazdaságot Adina Bufnea, a cég humánpolitikai menedzsere. A társaság ehhez húsz alkalmazottat keres, programozókat, vezetőket.
Karrier Új vezető a Norton élén 
Privátbankár.hu | 2012. január 11. 17:49
A Symantec bejelentette, hogy új értékesítési vezetőt nevezett ki fogyasztói üzletága, a Norton élére Rakoncza Zsolt személyében.
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG