Szolgáltatók
Vásárló Lehet, hogy nagyon hamar te is az állami rezsimamut ügyfele leszel  
Privátbankár.hu | 2016. április 18. 10:00
1800 fogyasztó még ebben a hónapban átkerül.
Vásárló Júliustól még olcsóbb lesz az Unión belül telefonálni 
Privátbankár.hu | 2013. június 5. 16:51
Az uniós szabályozásnak megfelelően július 1-jétől tovább csökkennek az Európai Unión belüli mobiltelefonálás és adatküldés roamingdíjai, amelyeket a magyarországi mobilszolgáltatóknak is alkalmazniuk kell.
Vásárló Rossz számlák miatt megint milliókra büntették a szolgáltatókat 
Privátbankár.hu | 2013. május 21. 16:44
Újabb többmilliós bírságokat szabott ki a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság energiaszolgáltató cégekre hibás számlakép miatt - közölte Németh Szilárd, a Fidesz rezsicsökkentésért felelős képviselője.
KKV Mobilnet kell a pénztárgépekhez, de hazai szolgáltatók nélkül? 
Privátbankár.hu | 2013. május 4. 14:31
A magyar kereskedőknek külföldi mobilcégekkel kell szerződniük, hogy rendeltetésszerűen tudják majd használni az új pénztárgépeket. A külföldi díjszabású adatforgalomért is a kereskedő fizet.
Makro / Külgazdaság Amerika már nem érdekli a Huaweit - máshol terjeszkednek 
Privátbankár.hu | 2013. április 24. 07:34
A kínai Huawei mobil távközlési berendezés gyártó konszern feladta az amerikai piac meghódítására tett próbálkozását, mivel törekvése több alkalommal is biztonsági aggodalmak miatt emelt gátakba ütközött - írja a brit Financial Times.
KKV Lelép az amerikai mobilpiacról a Vodafone? 
Privátbankár.hu | 2013. március 25. 14:12
A Vodafone brit mobilcég arra készül, hogy 135 milliárd dollárért eladja az amerikai Verizonnal közös cégben lévő részesedését és inkább európai kábelszolgáltatókat vásárolna fel.
Vásárló Az állam teljesen benyelte a mobil fizetési rendszert 
Privátbankár.hu | 2012. december 8. 13:27
A szaktárca szerint az állam működteti majd a mobil fizetési rendszert és annak részleteit hamarosan rendeletben tudatja.
Vásárló A mobilosok fizettek rá a legjobban az áfaemelésre 
Privátbankár.hu | 2012. január 24. 14:58
A várakozásokkal ellentétben alig emeltek árat az internet- és kábeltévé szolgáltatók, a mobilszolgáltatók viszont érezhetően emelték díjaikat az áfa januári emelése után. A mobilosok esetenként 10 százalékkal is nagyobb tarifákkal találkoznak, máshol azonban úgy tűnik, az éles árverseny némi áldozatvállalásra kényszeríti a cégeket.
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG