<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
Tőzsdei kivezetés
Részvény / Deviza / Áru Van, ahol csak most ért véget a 19. század
Privátbankár.hu | 2018. június 20. 11:05
Az utolsó régi motorosától, a GE-től is megvált a Dow Jones index.
Részvény / Deviza / Áru Kivezetnek egy részvényt a magyar börzéről
Privátbankár.hu | 2017. június 27. 17:37
Szeptember végén hagyja el a BÉT-et.
Részvény / Deviza / Áru Norbiékra is ez várhat – így megy a tőzsdei kivezetés
Privátbankár.hu | 2016. május 11. 13:58
A börzét, a felügyeletet és a befektetőket is értesíteni kell, de a részvényeket is vissza kell vásárolnia a kibocsátónak.
Részvény / Deviza / Áru A nap grafikonja: bejött, amire egy évtizeden át vártunk a tőzsdén
Eidenpenz József | 2015. június 16. 18:05
Egy nap alatt 43 százalékkal, 5555 forintról 7940 forint közelébe ugrott a Danubius árfolyama a hírre, mely szerint a fő tulajdonos ajánlatot tesz a részvények megvásárlására. A részvényeket valamikor régen egyetlen kárpótlási jegyért vagy ezer forintért is meg lehetett szerezni, ez a befektetés végül hozta az inflációt.
Részvény / Deviza / Áru A Fotex Hollandiából is tovább disszidált
Eidenpenz József | 2012. szeptember 25. 15:18
Egészen a Luxemburgi Értéktőzsde honlapjáig kell menni, hogy a pesti tőzsdéről tavasszal kivezetett Fotexről megtudjunk valamit, és angolul kell tudni hozzá. A cég ismét disszidált, Hollandiából Luxemburgba tette át székhelyét. Árfolyama mintegy harmadát elvesztette a magyarországi kivezetés óta.
Részvény / Deviza / Áru A kínai vállalatok tömegesen hagyják el az amerikai tőzsdéket
Privátbankár.hu | 2012. augusztus 31. 08:25
A kedvezőtlen gazdasági helyzet, a vállalatok fokozott ellenőrzése és állítólagos alulértékeltsége miatt mind több kínai vállalat vonul ki az amerikai tőzsdékről.
Részvény / Deviza / Áru Búcsút intett a Fotex a Budapesti Értéktőzsdének
Privátbankár.hu | 2012. március 27. 07:52
A Fotex részvényeivel hétfőn lehetett utoljára kereskedni a Budapesti Értéktőzsdén, a papírok ezután a Luxemburgi Tőzsdén érhetők el, a budapesti piacon kereskedett részvények pedig áttranszferálhatók a luxemburgi tőzsdére. A Fotex-részvényeket március 30-án vezetik ki a Budapesti Értéktőzsdéről.
Részvény / Deviza / Áru Irány Luxemburg: mit kezdjünk most a Fotex-részvényekkel?
Privátbankár.hu | 2012. március 26. 10:35
Március 30-án vezetik ki a Fotex-részvényeket a Budapesti Értéktőzsdéről; a jövőben Luxembourgban kereskednek majd a papírokkal. Aki meg szeretné tartani papírjait, de brókercége nem fér hozzá a külföldi piacokhoz, most törheti a fejét. A NYESZ-számlájukon Fotexet tartó ügyfeleknek is lehet gondja a papírokkal.
Részvény / Deviza / Áru Zuhanó kőként esik a Fotex – így járt, aki hosszú távon megtartotta
Eidenpenz József | 2012. március 20. 16:07
Elhagyja a Budapesti Értéktőzsdét a jelenlegi szereplők közül a legrégebbi részvény, a Fotex, és április elejétől Luxemburgban lehet majd csak kereskedni vele. A nagy múltú papír a múlt hét végi bejelentés nyomán két nap alatt 16,6 százalékot zuhant a tőzsdén, sokan attól tartottak, hogy Luxemburgból is rövidesen távozni fog, ezt azonban a cég mai közleményében cáfolta.
Részvény / Deviza / Áru Lázadnak a Rába-kisrészvényesek, féltik az ingatlanvagyont
Eidenpenz József | 2012. március 20. 12:05
A Rába közzétette a BÉT honlapján, hogy néhány kisrészvényes alapszabály-módosítási javaslatokat nyújtott be a következő közgyűlésre. Az egyik lényege, hogy a cég ingatlanjaival kapcsolatos bizonyos kérdésekben csak a kisrészvényesek legalább háromnegyedes többségének hozzájárulásával lehetne dönteni. A Rába vezetése ezt napirendre tűzi, kérdés, meg is szavazzák-e. A részvényesek néhány más javaslata azonban a vezetés szerint szabályellenes.
Részvény / Deviza / Áru Január végén távozik a tőzsdéről a Fevita
Privátbankár.hu | 2012. január 11. 12:22
Január 25-én lehet utoljára kereskedni a tőzsdén a Fevita részvényeivel. A papírok ára az utóbbi hónapokban háromszorosára emelkedett, de még így is jóval elmarad az 1787 forintos ajánlati ártól.
Részvény / Deviza / Áru Nem célja az államnak a Rába-ingatlanokkal való spekuláció
Privátbankár.hu | 2011. december 8. 11:18
Nem tudni, hány százaléknyi részvényes fogadta el eddig a nyilvános vételi ajánlatot, amelyet az állam tett a Rába-részvényekre, az is bizonytalan, hogy aki elfogadja, azt pontosan mikor fizetik ki. A buszgyártás ismét szóba került. A tőzsdei árfolyam meredeken esik.
hírlevél
Ingatlantájoló