Varga Pincészet
Karrier Mit kellene kezdeni a borainkkal? Az egyetemistákat kell megkérdezni
Privátbankár.hu | 2014. október 24. 12:40
Befejeződött az a verseny, amelyben egyetemisták rávilágíthattak arra, hogyan lehetne növelni a magyar borok versenyképességét. A legjobb csapat tagjai gyakornoki állást is kaptak az egyik nemzetközi hátterű tanácsadócégnél.
Agrár Ha ilyen marad az idő, minden harmadik hordó üres maradhat
Privátbankár.hu | 2014. január 16. 14:13
Komoly károkat okozhat a borászatoknak a meleg tél.
KKV A vörösökhöz hozzá kell öregedni - és te mit iszol?
Privátbankár.hu | 2013. december 21. 10:57
Az egyik pincészet munkatársai 1300 embert kérdeztek meg, mit isznak karácsonykor. Noha a többség vörösborivónak vallotta magát, mégis fehér és rozé bort tesz az asztalra. Egy felmérésből kiderül: ma már a nők is beleszólnak, milyen bort igyon a család. A magyar háztartások csaknem negyedében döntenek ők és nem a férfiak, a borról is.
Vásárló Szomorú Márton nap: erősen drágulnak a borok
Privátbankár.hu | 2012. november 9. 09:35
Körülbelül harmadannyi, jó esetben feleannyi bor készült idén, mint szokott és ez a harmadik év egymás után, amikor átlag alatti a termés, ez a bor árak erős emelkedéséhez vezet.
Vásárló Nagyot ugrik a magyar borok ára
Privátbankár.hu | 2012. január 30. 09:12
Kétszámjegyű áremelésre kényszerültek az idei évben a bortermelők a szőlő felvásárlási árának és termelési költségének emelkedése miatt. Már tavaly is sokat kellett emelni az árakon, ennek ellenére a kereslet nem csökkent, bár pezsgőből kevesebbet tudtak eladni, mint egy évvel korábban.
hírlevél