Wirecard
Részvény / Deviza / Áru 400 forintért is vett Telekomot a Telekom, tömeges fertőzések Texasban
Eidenpenz József | 2020. június 25. 18:49
Európában egész jó lett a hangulat a nap végére, az USA-ban azonban mínuszban vannak a tőzsdeindexek. Részben a vírusfertőzés rohamos terjedése miatt, de ehhez jött még, hogy az újonnan benyújtott munkanélküli kérelmek száma kevésbé csökkent, mint ahogy várták. Budapesten inkább az OTP húzta le az indexet, de a forint is gyengült rendesen. Aukciót tartottak a Telekom részvényeire.
Részvény / Deviza / Áru 350 felett az euró, már látja az alagút végét a német gazdaság
Eidenpenz József | 2020. június 24. 11:48
Lehetetlen követni, mikor mely eseményeknek van meghatározó szerepe a tőzsdén, ma hasonló hírekre esnek az indexek, mint amilyenekre tegnap emelkedtek. A járványhírek vegyesek, Amerikában kifejezetten rosszak. A gazdaságból viszont érkezett néhány pozitív jel, nagyot ugrott a német menedzserek bizalma a jövőbeli kilátásokkal kapcsolatban. A BUX is esik, főleg az OTP húzza le.
Részvény / Deviza / Áru Folytatásos krimi a Frankfurti Tőzsdén, kiálltak a pénzesőre az európai bankok
Eidenpenz József | 2020. június 18. 18:59
Nem jó a hangulat ma a tőzsdéken, az indexek mérsékelt, de általános  mínuszban járnak, miután az amerikai munkanélküliségi adat rosszabb lett a vártnál. A német indexet egy nagy botrány újabb durva felvonása húzta lejjebb. Az angol jegybank lépett ugyan, de nem annyit, mint amennyit kellett volna. Az EKB-nál ugyanakkor sorba álltak a pénzintézetek, hogy negatív kamattal jussanak hitelhez, vagyis még fizetnek is nekik, hogy eladósodjanak. A BUX is esett, a forint is gyengült.
Részvény / Deviza / Áru Megvan a Telekom-osztalékjavaslat, merre tovább, kamatok?
Eidenpenz József | 2019. február 20. 19:00
Az európai tőzsdék szépen emelkedtek ma, az amerikai mutatók tétováznak a Fed-akták közzététele előtt. Ettől a kamatok alakulására várnak iránymutatást. Eközben nálunk ismét állampapír-kamatokat emeltek, legalábbis a lakosságnak. Rossz világ jött a bankokra.
hírlevél
depositphotos