3p

Ront vagy javít Magyarország megítélésén a soros EU-elnökség?
Milyen újabb öt év elé néz Karácsony Gergely?
Mi lesz a liberalizmussal Magyarországon?
Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Horn Gáborral!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is a Republikon Alapítvány kuratóriumának elnökétől!

2024. július 24. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Talán nem is szükséges alátámasztani azt, hogy mennyire lényeges, hogy minél több bevétele legyen egy vállalkozásnak, amit természetesen úgy tudnak elérni, hogy minél több terméket és/vagy szolgáltatást adnak el. 

Korunkban rendkívül nagy szelete a vásárlásoknak az online térben történik, illetve a megváltozott vásárlói magatartás következtében a hiteles és alapos információk elengedhetetlenek ahhoz, hogy a látogatókból vásárlót csináljunk – mindezt a termékleírások segítségével.

A semmitmondó termékleírások korának leáldozott

Ha a te weboldaladon is üres és száraz adatok, sablonmondatok szerepelnek az izgalmas termékleírások helyett, akkor kérd azonnal a Klikkmarketing honlapodat érintő auditját. A segítségükkel ugyanis át tudod alakítani a weboldaladat úgy, hogy az valóban a vevőszerzést szolgálja.

A termékinformációkat például mindenképpen érdemes képi anyaggal, akár fotóval, akár videóval megtámogatni, míg a szárazabb, tényszerű adatokat inkább táblázatba foglalva prezentáld, illetve az oldal alján ne feledkezz meg az összefoglalásról sem!

A vásárló fejével gondolkozz!

Úgy kell elkészíteni mind a weboldalt, mind pedig a termékleírásokat, hogy a vásárló fejével gondolkozzunk, az ő szemével lássuk a portékánkat.

  • Mutassuk meg, hogy mitől lesz neki jobb, ha a termékünket választja.
  • Ne felsoroljuk, hogy mit tartalmaz egy-egy termék, hanem mondjuk el, mit fog csinálni a vásárlóval, amint megveszi.
  • Kínáljunk neki alternatívákat, így már nem az lesz a kérdés, hogy vásárol-e, hanem az, hogy melyiket teszi majd a virtuális kosarába.
  • Aligha van annál bizalomgerjesztőbb, mint amikor más vásárlók valós értékeléseit olvassa a leendő vásárló vagy ügyfél. Éppen ezért fordítsunk nagy gondot arra, hogy visszajelzéseket kérjünk.
  • Légy őszinte! Nem leszel hiteles, ha a terméked szerinted mindenkinek szól, mindenkinek szüksége van rá. Bátran jelentsd ki, hogy szerinted kiknek nem való, kiknek nem lesz rá szüksége. Az őszinteség bizalmat gerjeszt, ne élj vissza a lehetőséggel, hanem inkább élj vele!

Ha ezeket betartod, akkor garantáltan szívesebben fognak vásárolni tőled a látogatóid, és kevesebben fognak visszafordulni – vásárlás nélkül.

Az őszinteség és az információ mint erények

A fentiekből is kitűnik, hogy a mai üzleti világot szerencsére ez a két fontos nézőpont uralja: a cégek törekednek arra, hogy minél őszintébbek legyenek, valamint arra is, hogy minél több és minél hitelesebb információkat osszanak meg a közönségükkel. A vásárlók kiszúrják, hogy ki az, aki lyukat akar beszélni a hasukba, és ki az, aki valódi értéket szeretne számukra közvetíteni.

Ha te magad is odafigyelsz majd erre a kettőre, akkor egészen biztosan záros határidőn belül látványos növekedést fog elérni a céged!

Címkék: Vásárló

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!

Vásárló Vizsgálat indult az Aldi ellen - mi volt igazából a hűtőpultokban?
Privátbankár.hu | 2024. július 18. 11:22
100 százalék magyar - írták a hűtőpultokra, de a GVH azt gyanítja, hogy ez nem volt igaz.
Vásárló Hamarosan kiderülhet, melyik áruház nyert a júliusi „karácsonyi” vásárban
Privátbankár.hu | 2024. július 16. 10:05
A karácsonyi vásárra emlékeztető júliusi nagy akciósorozatot az Amazon kezdte a Prime Dayjel, ám az online áruházak gyorsan átvették az ötletet, sőt a hagyományos játékosok is beszálltak a versenybe. 
Vásárló Legyen résen, árcsökkenés jön a kutakon!
Privátbankár.hu | 2024. július 15. 15:46
Keddtől a benzin nagykereskedelmi ára 2 forinttal, a gázolajé pedig 3 forinttal mérséklődik.
Vásárló Az Oktogonról elment, most Romániából rajtolna újra az amerikai gyorsétteremlánc
Csernátony Csaba, Buksza blog | 2024. július 15. 12:55
Románia lehet térségünkben az az ország, ahol az amerikai Wendy’s teszteli, hogy képes lenne-e visszatérni Európába. A kudarccal végződött előző kísérletnek Magyarország is részese volt.
Vásárló Intézkedett a Lidl: majdnem milliós fizetést kínál a kezdőknek a német üzletekben
Csernátony Csaba, Buksza blog | 2024. július 15. 12:21
Szeptembertől többet kapnak a német Lidl-üzletek dolgozói. 
Vásárló Eddig bírta, példátlan lépésre szánta el magát a másik Aldi
Csernátony Csaba, Buksza blog | 2024. július 15. 07:47
Az Aldi szerint minden termékét olyan olcsón kínálja a vevőknek, amilyen olcsón csak tudja, ezért a cég áruházai egyfajta kedvezményt testesítenek meg a kiskereskedelemben. Ez változhat a jövőben.
Vásárló A legfelsőbb szintet is elérte a botrány: mérgezték a lakosságot, nem csoda, hogy bedühödtek a kínaiak
Buksza blog | 2024. július 14. 14:37
Kínában nem ritkák az élelmiszer-biztonsági botrányok, amelyeknek ismert és ismeretlenül maradt halálos áldozatai is vannak. A legújabb ügyre a legfelsőbb pekingi vezetés is kénytelen volt reagálni.
Vásárló A vásárlóknak és a boltosoknak is elege lett
Csernátony Csaba, Buksza blog | 2024. július 13. 19:14
Nagy változás jöhet az önkiszolgáló pénztáraknál egy felmérés nyomán. Nagyjából kétszer annyian vannak, akik szerint meg kellene szüntetni az önkiszolgáló pénztárakat, mint akik támogatják ezeknek a megtartását. 
Vásárló Spóroljunk a légkondicionálás költségén inverteres split klímával!
Márkázott tartalom | 2024. július 10. 12:50
A nyári hónapokban az energiaszámlánk az egekig nőhet, hiszen áramfogyasztásunk is emelkedik. Elsősorban a régi típusú, nem túl energiahatékony klímák, ventilátorok okozhatják a magas villanyszámlákat.
Vásárló A hőszigetelés a nyári hőség ellen is megoldást jelent!
Márkázott tartalom | 2024. július 8. 10:19
A hőszigetelés fontossága megkérdőjelezhetetlen az energiahatékonyság szempontjából, mivel általa jelentős fűtési- és hűtésiköltség-megtakarítást, illetve nagyobb komfort érhetünk el. 
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG