Hirdetés
Hirdetés

Olyan változás jön a Facebookon, amit még nem láttál

2018. március 08., 15:48

Ha ezt bevezetik, teljesen átalakulnak az üzenőfalaink.

A szöveges posztokat már megszoktuk (sőt, idővel a fura háttereket is mögöttük), ahogy azt is, hogy képeket és videókat is meg lehet osztani. A PC World cikke szerint azonban valami egészen különlegesre készül a közösségi oldal, Indiában már ugyanis tesztelik a hangposztolás lehetőségét. Nem, nem beszédet alakít szöveggé a Facebook, a Messengerben már használható hangfájl-küldést ültetnék át az üzenőfalra posztolható módon, így fog kinézni:

Az új gombot a posztok alatti listában találjuk majd meg, és ha rákattintunk, már mondhatjuk is a magunkét –fontos azonban, hogy ezek a szövegek nem lesznek módosíthatók, így elsőre kell jól sikerülnie a posztnak. Cserébe viszont akármilyen hosszú hangokat feltehetünk, így a szűkszavúak és a bőbeszédűek is kiélhetik magukat. Arról egyelőre még nincs információ, hogy a funkció mikor válik hivatalosan elérhetővé, ez az indiai tesztüzemben látottaktól is függ.

Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

A rettegőknek is elege van a kormányból – két éve lőtték hátba az EU-t

A rettegőknek is elege van a kormányból – két éve lőtték hátba az EU-t

A brit választók kétharmada szerint a kormány rossz munkát végez a Brexit-tárgyalásokon, minimális relatív többségben vannak azok, akik most már rossz döntésnek tartják Nagy-Britannia kilépését az Európai Unióból. Ma két éve szavazták meg egyebek mellett a bevándorlástól rettegve a Brexitet.

Hirdetés
Hirdetés

További cikkek

Hirdetés
Hirdetés

Videók

Utánajártunk

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

  • BUX35396.62+0.99%
    DAX9823.5-2.77%
    EUR/HUF311.610%
    EUR/USD1.08340%
    Arany1118.150%

Szavazás

Ön szeretné, hogy elmélyítsék az Európai Unió integrációját?