Hirdetés
Hirdetés

Olyan változás jön a Facebookon, amit még nem láttál

2018. március 08., 15:48

Ha ezt bevezetik, teljesen átalakulnak az üzenőfalaink.

Miből finanszírozzam a cégem? Mitől lesz versenyképes egy magyar KKV és honnan szerezhet fejlesztési forrásokat? Ki viheti tovább a családi vállalkozást?
KKV-finanszírozás - égető tulajdonosi dilemmák konferencia - jelentkezzen most!

A szöveges posztokat már megszoktuk (sőt, idővel a fura háttereket is mögöttük), ahogy azt is, hogy képeket és videókat is meg lehet osztani. A PC World cikke szerint azonban valami egészen különlegesre készül a közösségi oldal, Indiában már ugyanis tesztelik a hangposztolás lehetőségét. Nem, nem beszédet alakít szöveggé a Facebook, a Messengerben már használható hangfájl-küldést ültetnék át az üzenőfalra posztolható módon, így fog kinézni:

Az új gombot a posztok alatti listában találjuk majd meg, és ha rákattintunk, már mondhatjuk is a magunkét –fontos azonban, hogy ezek a szövegek nem lesznek módosíthatók, így elsőre kell jól sikerülnie a posztnak. Cserébe viszont akármilyen hosszú hangokat feltehetünk, így a szűkszavúak és a bőbeszédűek is kiélhetik magukat. Arról egyelőre még nincs információ, hogy a funkció mikor válik hivatalosan elérhetővé, ez az indiai tesztüzemben látottaktól is függ.

Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

Félre tudsz tenni a nyugdíjas évekre? Ezzel számolnak a magyarok

Félre tudsz tenni a nyugdíjas évekre? Ezzel számolnak a magyarok

A 24-55 év közti magyar lakosság közel felének szerepel pénzügyi tervei között valamilyen nyugdíjcélú megtakarítás, azok körében pedig, akik rendelkeznek ilyen igénnyel, a többség, 61 százalék sikeresen félre is tud tenni nyugdíjcéljaira – derült ki egy kutatásból.

Hirdetés
Hirdetés

További cikkek

Hirdetés
Hirdetés

Videók

Utánajártunk

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

  • BUX35783.48-0.97%
    DAX9823.5-2.77%
    EUR/HUF311.610%
    EUR/USD1.08340%
    Arany1118.150%

Szavazás

Ön tud félretenni a nyugdíjas éveire?