Hirdetés
Hirdetés

Olyan változás jön a Facebookon, amit még nem láttál

2018. március 08., 15:48

Ha ezt bevezetik, teljesen átalakulnak az üzenőfalaink.

Ingyenes KKV Növekedés konferencia: március 27.
Szeretné, ha a cége versenyképesebb lenne, növekedni tudna? Mire figyeljünk a nemzetközi piacra lépésnél, mik a buktatók? Hasznos tippek valódi exportáló kkv-któl.
Előadók: Rákossy Balázs, NGM - Oszkó Péter, OXO Labs - Búza Éva, Garantiqa - Bársony Farkas, AmCham - és még sokan mások. Regisztráljon most! >>

A szöveges posztokat már megszoktuk (sőt, idővel a fura háttereket is mögöttük), ahogy azt is, hogy képeket és videókat is meg lehet osztani. A PC World cikke szerint azonban valami egészen különlegesre készül a közösségi oldal, Indiában már ugyanis tesztelik a hangposztolás lehetőségét. Nem, nem beszédet alakít szöveggé a Facebook, a Messengerben már használható hangfájl-küldést ültetnék át az üzenőfalra posztolható módon, így fog kinézni:

Az új gombot a posztok alatti listában találjuk majd meg, és ha rákattintunk, már mondhatjuk is a magunkét –fontos azonban, hogy ezek a szövegek nem lesznek módosíthatók, így elsőre kell jól sikerülnie a posztnak. Cserébe viszont akármilyen hosszú hangokat feltehetünk, így a szűkszavúak és a bőbeszédűek is kiélhetik magukat. Arról egyelőre még nincs információ, hogy a funkció mikor válik hivatalosan elérhetővé, ez az indiai tesztüzemben látottaktól is függ.

Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

Gyengélkednek a németek meg mi is, zuhan a török líra

Gyengélkednek a németek meg mi is, zuhan a török líra

A békés pénteki amerikai zárás után ma lefelé tartanak a tőzsdék, különösen a német DAX, valamint a hazai index. Az OTP és a Richter esnek nagyot, a Telekom azonban emelkedik. Lefelé tart a Konzum, az Appeninn és az Opus is. Új mélyponton a török líra, esik az arany és az olaj.

Hirdetés
Hirdetés

További cikkek

Hirdetés
Hirdetés

Videók

Utánajártunk

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

  • BUX38493.07-1.02%
    DAX9823.5-2.77%
    EUR/HUF311.610%
    EUR/USD1.08340%
    Arany1118.150%

Szavazás

Ön fektetne pénzt bitcoinba vagy más kriptodevizába?