<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
Adómentes támogatás
Személyes pénzügyek Rossz bőrben vannak a magyar dolgozók – adómentessé tennék az egészségügyi szolgáltatást
Privátbankár.hu | 2018. október 4. 19:49
A szakminisztériumoktól kéri a legnagyobb hazai magánegészségügyi szolgáltatókat tömörítő egyesület, hogy a kormányzat teremtse meg annak a jogi kereteit, hogy a dolgozóknak nyújtott egyes egészségügyi szolgáltatásokat köztehermentesen finanszírozhassák a munkaadók. A kormányzat már 2016-ban foglalkozott ezzel a lehetőséggel, amikor jogszabálymódosítással tette volna lehetővé az ilyen konstrukciók kialakítását, de a javaslat az utolsó pillanatban kikerült az elfogadott törvénycsomagból.
Személyes pénzügyek Miért nem fizeti ki a cég vagy az állam helyettem a diákhitelt?
Gáspár András | 2015. december 22. 09:00
A tengerentúlon most kezd népszerű béren kívüli juttatássá válni a diákhitel-törlesztés. Magyarországon már 10 éve is felmerült az ötlet, a jelenlegi gazdasági miniszter is javasolta, hogy kerüljön be az adómentes juttatások közé, 2012-ben pedig állítólag épp a diáktüntetések söpörték el az elképzelést. Van egy ötletünk, mivel lehetne még itthon tartani a fiatalokat.
Adó Így szabadulhat lakáshitelétől - itt vannak a részletek!
Privátbankár.hu | 2014. február 26. 14:00
A munkáltató által kedvező feltételek mellett biztosítható lakáshitel-törlesztési támogatás kapcsán a most megjelent jogszabály világossá tette, milyen szempontokat kell figyelembe venni a juttatás eldöntésekor.
Adó Bérből és fizetésből élsz? Így változott a világ 2014-ben
Privátbankár.hu | 2014. január 14. 19:30
Családi adó-és járulékkedvezmény, szja, cafeteria, szociális hozzájárulási adó, kisgyermekesek kedvezménye, szakképzési hozzájárulás - minden, amit tudni kell a munkáltatókat és a munkavállalókat érintő legfontosabb változásokról.
KKV A katasztrófahelyzetben nyújtott segítség adómentes lesz a jövőben
Privátbankár.hu | 2013. május 3. 16:40
Visszamenőleges hatállyal, 2012 januárjától nem kell adót fizetni a katasztrófahelyzetben adott, illetve kapott segítség után - olvasható az erről szóló törvénytervezet a kormány honlapján.
Adó Adómentes védőoltás: így úszhatja meg az egész cég az influenzát
Privátbankár.hu | 2013. február 5. 10:52
Egy 2010 januárjától hatályos törvénymódosításnak köszönhetően a munkaadók adómentesen biztosíthatják az influenza elleni védőoltást dolgozóiknak. Ráadásul nem csupán maga a vakcina, hanem a védőoltás beadásáért felszámított ellenérték is adómentes. Ez a kedvező szabály 2013-ban tovább él, a megfelelő prevencióval pedig a munkavállaló és a munkáltató is nyer.
Adó Erről is döntöttek: kultúra adómentesen
Privátbankár.hu | 2012. november 20. 11:33
Az Országgyűlés elfogadta, hogy jövő évtől a kulturális szolgáltatások igénybevételét is 50 ezer forintig támogathatják adómentesen a munkáltatók.
Pénzügyi szektor 7,5 milliós adómentes támogatást kaphatnak a végtörlesztők
Privátbankár.hu | 2011. november 24. 13:26
A munkaadók 7,5 millió forintig adómentes támogatást adhatnak dolgozóiknak a rögzített árfolyamú végtörlesztésre. A pénzt nem a dolgozónak, hanem közvetlenül a banknak kell elutalni; a lehetőséggel azok is élhetnek, akik már korábban végtörlesztettek. A határidő kitolására nem érdemes spekulálni: december végén bezár a bazár.
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG