<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
Antiszemitizmus
Makro / Külgazdaság Miért kétszereződött meg tavaly óta a belföldi terrorista ügyek száma az USA-ban?
Káncz Csaba | 2021. október 1. 16:11
Az antiszemita incidensek elmúlt időszakban tapasztalható emelkedése az USA-ban főként a baloldali táborhoz köthető.  2020 tavasza óta megkétszereződött az FBI leterheltsége belföldi terrorista ügyekkel.  Káncz Csaba jegyzete   
Makro / Külgazdaság Antiszemitizmussal vádolják a flandriai kisváros híres karneválját
Gyévai Zoltán - Brüsszel | 2020. február 24. 13:03
Az izraeli külügyminiszter és zsidó szervezetek tiltakozása ellenére az ortodox zsidókat sztereotípiákkal ábrázoló figurák is felvonultak a flandriai Aalst (Alost) városában vasárnap megtartott hagyományos karneváli felvonuláson. A belga kormány vizsgálatot ígér az ügyben.
Makro / Külgazdaság Túl sok a zsidózás - önszerveződő biztonsági szolgálat indul a bulinegyedben
Privátbankár.hu | 2019. május 29. 08:12
A szolgálatot a Tett és Védelem Alapítvány hozza létre, mert elejét akarják venni annak, hogy Magyarországra "importálják az észak- és nyugat-európai antiszemitizmus terjedő pestisét."
Makro / Külgazdaság Annyira összebalhézott Izrael és Lengyelország, hogy lefújták a V4-csúcsot
Wéber Balázs | 2019. február 18. 13:15
A lengyel és az izraeli kormány már tavaly összekülönbözött egy holokausztra vonatkozó szóhasználat miatt, most azonban új szintre lépett a konfliktus. Miután az ügyvezető izraeli külügyminiszter antiszemitának nevezte a lengyeleket, Varsó lemondta részvételét a holnapra tervezett V4-Izrael csúcson, majd ma délelőtt az egész találkozót törölték. Orbán Viktor ugyanakkor már elutazott Izraelbe, és külön egyeztet majd az izraeli kormányfővel.
Vállalat Antiszemitizmussal vádolják, perlik az Airbnb-t az USA-ban
Privátbankár.hu | 2018. november 29. 07:34
A cég a levette kínálatából a megszállt Ciszjordániában található izraeli telepeken lévő kiadó lakásokat. Amerikai zsidók ezért vallási alapú diszkriminációval vádolják a lakásmegosztó portált.
Makro / Külgazdaság Életveszélyes játszma kezdődött – elszabadul az antiszemitizmus Putyin országában?
Káncz Csaba | 2017. december 8. 12:34
Moszkva idén agyonhallgatta a bolsevik forradalom százéves évfordulóját. A cári család gyilkosságának évfordulója közeledtével a hatóságok és Putyin gyóntatója felmelegítettek egy évszázados, antiszemita összeesküvő teóriát a kivégzéssel kapcsolatban. A legnézettebb állami TV csatorna bemutatta a Trockij életéről készült filmet, amely a bolsevik párt vezéralakját, a Vörös Hadsereg megalapítóját egy vérszomjas zsidóként állítja be.
Makro / Külgazdaság Győzött az igazság? Trump végre bemosott a rasszistáknak
Privátbankár.hu | 2017. szeptember 15. 08:48
Az elnök nagy nehezen, de aláírta a fehér fajgyűlölőket elítélő kongresszusi határozatot.
Privátbankár
Mfor
Piac és Profit

Professzionális online sales és marketing vezetőt keresünk!

Részletek

hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG