<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
áruhiány
Makro / Külgazdaság Egy államfő és egy miniszterelnök már megbukott az áruhiány és az infláció miatt
Privátbankár.hu | 2022. július 10. 09:29
Miután tegnap a tüntetők elfoglalták rezidenciáját, bejelentette lemondását a Sri Lanka-i elnök, miután már a miniszterelnök rezidenciáját is felgyújtották a tiltakozók.
Vállalat Kiderült, kell-e tartani attól, hogy eltűnik a magyar boltokból egy alaptermék
Privátbankár.hu | 2022. július 1. 15:14
Kétszeresére drágult a papír fő alapanyaga, a cellulóz. Mit okozhat ez a higiéniai papírtermék piacán?
Vásárló Ellátási gondok: a Lidl korlátozza számos termék eladását
Privátbankár.hu | 2022. június 29. 13:01
Nem csak az árstopos termékekét. 
Vállalat Megkongatták a vészharangot – nem lesz elég iPhone?
Király Béla | 2021. augusztus 7. 14:13
A koronavírus-járvány egyik mellékhatása a logisztikai piacon kialakult zavaros helyzet lett, amelyet ráadásul más tényezők is sújtottak idén. Emiatt a kontinensek közötti szállítmányozás komoly fennakadásokat szenvedett el. Ennek mértéke egyre nagyobb, így a szakértők szerint már azzal fenyeget, hogy a karácsonyi nagybevásárlás startjára, a Black Fridayre nem lesz elég árucikk az amerikai és európai raktárakban.
Vállalat Elképesztő károkat okoz az autóiparnak a chiphiány
Király Béla | 2021. május 15. 05:19
Az év elején még a szakértők egy része abban bízott, hogy néhány hónap alatt megoldódik a járműipart különösen erősen sújtó chiphiány. A gyakorlat azonban mást mutat, a félvezetőkkel kapcsolatos problémák akár egész évben kitarthatnak, ami összességében 100 milliárd dollár feletti veszteséget okoz az ágazat szereplőinek.
Makro / Külgazdaság Koronavírus-roham a boltokban - most akkor van vagy nincs?
Privátbankár.hu | 2020. február 27. 10:15
Az OKSZ azt mondja, az adataik szerint nem is nagyon rabolják le az emberek a boltokat a koronavírus-pánik miatt. A CBA szerint viszont igen.
Agrár Jön a nagy magyar tejföl-válság?
Privátbankár.hu | 2017. július 5. 13:02
Ősztől megugorhat a tejföl ára, ha egyáltalán lesz elég a boltokban. A vaj ára is emelkedhet, de hiány talán nem lesz, mert a magyarok nem nagy fogyasztók.
Makro / Külgazdaság Egy kedves vezető karácsony előtt betiltotta a készpénzt
Privátbankár.hu | 2016. december 19. 06:06
Lehet ennél nagyobb bakot lőni, ha valaki népe kedvében akar járni? Nicolas Maduro, Venezuela első embere, aki eddig sem kevés böszmeséget követett el, képes volt karácsony előtt betiltani a legnagyobb címletű bankjegyet, amit már így is bőröndszám kellett az üzletekbe vinni, olyan keveset ért. Népe jobban utálja, mint valaha.
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG