<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
Autóbérlés
Vásárló Ezek a legígéretesebb hazai startupok
Privátbankár.hu | 2019. augusztus 18. 14:26
Nehéz rangsort felállítani az ígéretes magyarországi startupok között, hiszen mindegyik valamilyen innovációval, újítással kívánja magára felhívni a figyelmet. Mindannyian újak, frissek, fiatalosak, miközben megpróbálnak valahogy már a kezdetektől kitűnni a többi cég közül. Viszont mivel nem vagyunk jósok, ezért nehéz azt megmondani, hogy melyik startupból lesz később sikeres nagyvállalat is, azonban az biztos, hogy egyre többen valósítják meg ebben a formában az álmaikat. Magyarországon sokan kaptak kedvet az elmúlt években startupok elindításához, a tapasztalatok pedig azt mutatják, hogy a legtöbb vállalat hosszútávon is sikeresen tud működni itthon és külföldön egyaránt.
Személyes pénzügyek Megvan, miért szeretnek autót bérelni a nyaralni induló magyarok
Privátbankár.hu | 2019. június 8. 17:24
Az autót valaha már bérlők közt jelentősen nagyobb a nők aránya, többen vannak a felsőfokú végzettséggel rendelkezők, akik leginkább 2 fős háztartásban élnek, jellemzően 46-55 év közöttiek, és rendszeres kiadásaik mellett rendelkeznek pénzügyi tartalékokkal. A bérlés iránti legnagyobb motivációt mégis a saját jármű meghibásodása jelenti - derül ki egy friss kutatásból.
Vásárló Új időszámítás kezdődik az autóbérlésben
Privátbankár.hu | 2019. március 25. 13:15
Egyszerűbb lesz megkülönböztetni az ajánlatokat.
Vásárló Netflix módjára lehet autóra előfizetni
Fellegi Tamás | 2018. december 3. 20:20
Új forma terjed Amerikában az autózásban: az ügyfél nem veszi meg az autót, nem is bérli. Előfizet rá, tetszés szerint időre, mint a Netflixre, és ha elég volt, mondjuk nem kell egy időre az autó, lemondja. Később, ha újra kell, újra előfizethet. A megoldás drágább, mint az autóhitel, de megszabadulunk a szervizköltségtől.
Vállalat El sem hinnéd, melyik új piacra tör be a Lidl
Privátbankár.hu | 2018. augusztus 23. 16:41
A Lidl felvásárolt Németországban egy hulladékfeldolgozó üzemet, és saját szelektív hulladékgyűjtő hálózatot épít. Ez nagy megtakarítást eredményezhet neki. De más, az eredeti kiskereskedelemtől távoli vállalkozásokkal is kísérletezik, mint kerékpárkölcsönző, autókölcsönzés, lakásépítés.
Személyes pénzügyek Mégis ki akar Magyarországon autót bérelni?
Privátbankár.hu | 2015. augusztus 11. 08:10
A külföldi turisták jó hatással vannak a magyar autókölcsönző-piacra, sőt, idén már a belföldi ügyfelek száma is nő.
Friss
hírlevél
depositphotos Ingatlantájoló