Böngészés
Vásárló Rémek az interneten - te tudod, mire keres rá a gyereked?
Privátbankár.hu | 2018. június 16. 10:14
A Kaspersky Lab a gyerekek internetes viselkedéseiről szóló riportja szerint a gyerekek által keresett videók 17 százaléka felnőtt tartalom volt. Nem csak a pornó érdekli azonban a gyereket, meglepő, mennyire könnyen és gyorsan rezonálnak a felnőtt világ változásaira. Kérdés, mennyit értenek meg abból, amit találnak.
Személyes pénzügyek Megvédheted Facebook-adataidat ezekkel az egyszerű trükkökkel
Privátbankár.hu | 2018. március 22. 19:33
Sok tízezer felhasználó az egész Facebook-törlését javasolja a botrány nyomán – leginkább valamely másik közösségi oldalon. Ebből is látszik, hogy szükség van az ilyen oldalakra, de legalábbis nagy előnyeik vannak. Ezért mielőtt elhamarkodott lépést tennénk, inkább érdemes áttekinteni, milyen lehetőségeink vannak a védekezésre.
Személyes pénzügyek 8 ötlet, hogy mit tegyél az asztal alá berúgott régi számítógépeddel
Eidenpenz József | 2017. július 14. 14:50
Az asztali számítógépeket már kevesen használják, pedig tíz éve még azok uralták mindennapjainkat. Sok porosodik otthon, mielőtt végleg elavulnak, nem árt velük valamit kezdeni. Nem érdemes kidobni, még sok mindenre lehet használni.
Vásárló Meglepődnél, ha látnád, mire használják a gyerekek a netet
Privátbankár.hu | 2016. június 6. 13:29
A chatelés és játék mellett igen sokan az alkohollal és drogokkal kapcsolatos webes információk megszerzésével töltik az időt.
Vásárló Sokan nyerhetnek vele, ha beszélnünk kell majd a szemüveghez
Privátbankár.hu | 2013. augusztus 26. 19:15
A Google Glass hangalapú keresése teljesen átírja majd keresési szokásainkat és így a keresőoptimalizálás módszereit is. A piac teljesen felbolydulhat, pedig nem kis tételről van szó, csak az Egyesült Államokban 550 milliárd forintot költenek rá.
hírlevél
depositphotos