<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
Coach
Vállalat Egyre több szakmában lesz alapelvárás a coach végzettség
Privátbankár.hu | 2020. január 22. 10:06
A munkaerőpiaci helyzet és új vállalatvezetési irányzatok is erősítik azt a trendet, hogy a vezetőknek is változtatni kell vezetési stílust, amiben nagy mértékben segít a coaching szemlélet. Azonban ez a vállalati kultúra más szemléletet, magatartást követel a munkatársaktól is, így ők is nagy mértékben profitálnak abból, ha jártasak a coachingban – húzták alá az In Dynamics Consulting alapítói.
Karrier Elakadt a döntéshozatalban? Tucatnyi megoldást kínálnak a szakértők
Privátbankár.hu | 2014. december 13. 17:44
Először tesznek kísérletet szakemberek arra, hogy hasonló tőről fakadó, de alapjaiban eltérő vezetéstámogató technikákat egy közös kötetben bemutatva feltérképezzék a coaching összes itthon fellelhető formáját.
Vásárló Mit tesz egy főnök, hogy a beosztottja egészséges legyen? Nem sokat
Privátbankár.hu | 2013. július 3. 17:20
Egy felmérés szerint üzemorvos majd' minden munkahelyen van, a lelki bajokkal viszont nincs, aki foglalkozzon.
Karrier Hogyan legyek jobb vezető és jobb ember? Coachképzés indul Budapesten
Privátbankár.hu | 2013. május 26. 13:10
Üzleti coachképzés indul az ELTE-n szeptemberben, a Magyarországon még újnak számító szakmát, illetve a coach szemléletű vezetői gyakorlatot és életvitelt megismertető képzés programjáról május 28-án tartanak bemutató előadást Budapesten.
Karrier A szorongás mindig ott van, de engem ez motivál - Úton a sikerhez III.
Zsiborás Gergő | 2012. december 13. 06:41
Egy méltatlanul elbukott pályázat adta meg a végső lökést három budapesti fiatalnak, hogy megnyissák a város egyik első közösségi irodáját. Azt mondják, külföldön sem könnyebb, itt akarnak értékeket létrehozni. Egy újabb történet egy sikeres vállalkozásról: a sokszor végzetesnek tűnő buktákról és a gyomorgörcsről őszintén- és arról, hogy mégis miért elégedettek, miért érdemes ezt csinálni. Sorozatunk újabb része: így született meg a Kaptár.
Privátbankár
Mfor
Piac és Profit

Munkatársakat keresünk!

Online lapcsaládunk bővítéséhez újságírókat, szerkesztőket keresünk.

Részletek

hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG