<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
Csoki
Vásárló A hosszú élet titka: egyél csokit és igyál bort!
Privátbankár.hu | 2017. december 25. 20:30
A csokoládéban és a vörösborban - azon kívül hogy mindkettő tud kellemes perceket szerezni - van egy fontos közös dolog: mindkettő antioxidánsokat tartalmaz. Közös az is, hogy az év végi ünnepi időszakban mindkettőből hajlamosak vagyunk a szokásosnál többet fogyasztani: mennyit árt és mennyit használ ez a szervezetünknek? A Magyar Kardiológusok Társasága összegezte az élettani hatásokat.
Vásárló Kitalálod, meddig érne el az itthon gyártott Milka csokikból épült sor?
Privátbankár.hu | 2017. szeptember 21. 15:37
Elkezdték gyártani itthon Milka Waves csokikat.
Közérdekű Csokikat hív vissza az IKEA – mivel volt a gond?
Privátbankár.hu | 2016. július 28. 10:39
A svéd óriásvállalatnak mostanában sok a gondja a csokijaival, most a feliratozás nem volt rendben.
Vásárló Nagyszerű felfedezés: ettől lesz tökéletes a csokoládé
Privátbankár.hu | 2016. június 3. 14:12
Belga kutatók egy új módszert találtak ki.
Vásárló Műanyagdarab volt egy csokiban - több millió szeletet hívnak vissza
Privátbankár.hu | 2016. február 23. 14:11
Mars, Snicers és Milky Way - ezekből a csokifajtákból hívtak vissza rengeteget, miután az egyikben műanyagot talált a vásárló.
Vásárló Így akarták tönkretenni a húsvétot - videó
Privátbankár.hu | 2015. március 16. 09:10
Hatalmas mennyiségű lejárt szavatosságú csokit, üdítőt talált a NAV, amit átcímkézéssel próbált eladhatóvá tenni egy magyar társaság.
KKV A kerek csokoládét, a szögletes csokoládét... Milyen évet vár a magyar édesipar?
Privátbankár.hu | 2014. december 6. 17:30
A múlt évihez hasonló forgalomra számítanak az édesiparban: az édességpiac forgalma tavaly kicsit több mint 180 milliárd forint volt, ehhez hasonló összegre számítanak az idén is az iparági szereplők.
KKV Kivonul Nagykanizsáról a Tibi csoki gyártója - utcára kerülnek a dolgozók
Privátbankár.hu | 2014. szeptember 26. 07:46
Megszünteti nagykanizsai gyártását az ukrán államfő érdekeltségében álló Bonbonetti, az édesipari társaság üzemében 60 fős létszámleépítést jelentettek be, ami azt jelenti, hogy decemberben meg is szűnik a termelés Nagykanizsán - értesült a Népszabadság.
Vásárló A csokinyuszi belül tényleg mikulás?
Privátbankár.hu | 2014. április 20. 08:00
Magyarországon a csokifigurák 90 százaléka már nem tartalmaz csokimasszát, pedig világszinten így készül a termékek fele. Igaz-e hogy a csokinyuszi belül mikulás? Mi fogy még jobban húsvétkor, és mennyi csokit eszünk meg egy évben?
Vásárló 10+1 tipp húsvétra - egészséges receptekkel
Privátbankár.hu | 2014. április 16. 20:00
A húsvéti ünnepek egyik legfontosabb része az étkezés, de hogyan válogassuk össze az ünnepi menüt? Hogy érdemes bevásárolni, milyen előkészülteket tegyünk, hogy főzzük a sonkát, és milyen desszertet kínáljunk? A családi összejövetelre, illetve a vendégeknek kínált ételek összeállításához az Országos Élelmezés- és Táplálkozástudományi Intézet gyűjött össze hasznos tanácsokat.
Adó Peches csokimaffia: másfél milliárdot nehéz eltüntetni a NAV elől
Privátbankár.hu | 2014. március 26. 12:55
Egy csokoládéval kereskedő bűnszervezet tagja 1,6 milliárd forintot próbált meg bankszámlájáról eltüntetni. Balszerencséjére a NAV pénzügyi nyomozói megakadályozták a pénz továbbutalását és a bankszámlán lévő összegen felül további 2,5 milliárd forint értékben járműveket, ingatlanokat foglaltak le.
Vásárló Eljött az édesszájúak ideje: kimérve vagy csomagolva?
Privátbankár.hu | 2012. december 4. 12:24
Eljött a karácsonyi édességek szezonja, nagy kérdés, hogy mekkora sikere lesz idén, a GfK Hungária számításai szerint idén is 2010-es és 2011-es szinthez hasonló lesz a költés. Új trend jelent meg, egyre többen választják a kimért szaloncukrot, míg a mikuláscsokiból egyre gyakrabban választják a márkásokat.
Friss
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG