Devizavásárlás
Személyes pénzügyek Egy magyar bank kesztyűt dobott a Revolutnak 
Natív tartalom | 2023. december 5. 13:06
A Gránit Bank mobilapplikációjában fintech-cégekkel versengő funkciót vezetett be, azonnali devizaváltást díj- és költségmentesen, amelyet az app-ban pár kattintással igényelhető és azonnal használható EUR és USD alapú devizakártya egészít ki. A szolgáltatást kedvező devizautalási díjak és a versenytársakhoz képest vonzó devizabetét-kamatok egészítik ki. 
Részvény / Deviza / Áru Mikor érdemes eurót venni a nyaraláshoz? 
Privátbankár.hu | 2016. június 3. 15:41
Alig két hét múlva kezdődik az iskolai szünet, jövő héten kezdődik a foci EB, így egyre többen tervezik már idei nyaralásukat. A vakáció célpontja és időpontja sok családnál már eldőlt, sokan mégis az utolsó pillanatig húzzák külföldi utazás esetén a valutavásárlást. Az Equilor szerint érdemes kihasználni a mostani viszonylag jó árfolyamokat.
Makro / Külgazdaság Kőkemény intézkedéseket hozott az ukrán jegybank - így változik az élet holnaptól  
Privátbankár.hu | 2014. szeptember 1. 17:06
Az ukrán nemzeti bank megtiltotta keddtől a bankkártyás valutafelvételt, kötelezővé tette a pénzküldemények hrivnyában történő kifizetését, és új elszámolási rendszer bevezetésével lassítja a bankközi devizapiaci ügyleteket.
Makro / Külgazdaság Optimista az orosz jegybank 
Privátbankár.hu | 2014. április 12. 15:27
Nem változtattak az idei inflációs célon. Annak ellenére sem, hogy a gazdasági minisztérium a napokban felfelé módosította saját előrejelzését.
Állampapír / Kötvény Alacsony a kamat? 10 befektetés, ami többet hozhat 
Eidenpenz József | 2014. január 22. 10:25
Az újabb és újabb jegybanki kamatcsökkentéseket a bankok is nagyjából követik, a kamatok évtizedek óta nem látott mélyponton vannak, az ügyfelek kétségbeesetten keresnek jobb lehetőségeket. Mi van az étlapon, milyen befektetések közül lehet választani? Mik az előnyök és a hátrányok?
Deviza / Áru 20 éve nem volt ilyen erős a jüan a dollárral szemben 
Privátbankár.hu | 2012. október 30. 12:22
A kínai valuta tegnap a dollárral szemben olyan szintet ért el, amire utoljára 1994-ben volt példa. Az erősödést az optimista hazai gazdasági kilátások, valamint a kedvező világpiaci hangulat is segítette.
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG