<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
E-könyv olvasó
Vásárló Haladni kell a korral: tényleg kihalhat a papírkönyv?
Privátbankár.hu | 2017. április 15. 10:37
A magyar könyvpiacot komoly megrázkódtatásként érte az Alexandra-botrány, azonban nem csak a kiadók helyzete változott: a magyarok is mást és máshogy olvasnak. Április 14-e volt a könyvtárosok világnapja, a Wolters Kluwer pedig megnézte, pontosan hogyan alakult a régiós és a hazai elektronikus könyvpiac az elmúlt években. Megnyugodhatunk: nem miattunk fognak bezárni a könyvtárak.
Vásárló A legmodernebb gépeket viszik, a többi a boltokban áll
Privátbankár.hu | 2013. január 22. 11:47
A háztartási kis- és nagygépek, a számítástechnikai eszközök és a nyomtatók és multifunkcionális irodaeszközök piaca is zsugorodott 2012 első tíz hónapjában. Kivételt talán csak a legmodernebb technológiát képviselő tabletek és e-könyv olvasók szegmense jelent, ahol az általános keresletcsökkenés ellenére is egyaránt bővült az eladás és a forgalmazott érték.
Vásárló Kevesebb online könyvet olvashatunk?
Privátbankár.hu | 2012. október 8. 10:44
Hét év pereskedés után a Google megállapodott a könyvkiadókkal: mostantól azok dönthetik el, a Google mely műveiket digitalizálhatja, és melyeket nem - írja a Kreatív a New York Times-ra hivatkozva.
Vásárló Így válasszon e-könyv olvasót!
Füstös Móni | 2012. szeptember 30. 14:03
Az elektronikus könyvek olvasására sok eszköz alkalmas a számítógépektől az okostelefonokon át a táblagépig. Az e-könyv olvasók azonban speciálisan (eInk technológia) vannak kialakítva, elsősorban olvasásra. Különlegessége, hogy nincs háttérvilágítása, így az olvasást sokkal kényelemsebbé teszi, nem fárasztja a szemet, olyan mintha papírt olvasnánk. A háttérvilágítás hiánya lehetővé teszi, hogy erős fényben, napsütésben is olvashassunk, és energiatakarékos is, csak lapozáskor fogyaszt.
hírlevél
depositphotos Ingatlantájoló