Egészségügyi reform
Makro / Külgazdaság Eddigi legnagyobb próbatételére készül az Orbán-kormány
Privátbankár.hu | 2018. augusztus 15. 15:03
Három tényező azt mutatja, hogy a kormány ismét elszánta magát az egészségügyi rendszer átalakítására, megreformálására. A saját rossz tapasztalatai, illetve az előző kormányok hibái láthatólag még óvatosabbá teszik a kabinetet, mint ahogy más ügyekben megszoktuk. A Policy Agenda egy küszöbönálló egészségügyi reform lehetőségeit nézte meg politikai időzítés szempontjából.
Makro / Külgazdaság Még a nyári szabadságukról is lemondtak a szenátorok, hogy átnyomják Trump reformját
Privátbankár.hu | 2017. július 12. 08:03
Két héttel későbbre halasztja a nyári vakáció megkezdését az amerikai szenátus, hogy megvitathassák és elfogadhassák az egészségbiztosítási törvényt.
Makro / Külgazdaság Már csak a hálapénz tartja össze az egészségügyet - interjú
Balla Györgyi | 2013. november 20. 06:08
Ha kihúzzuk, azonnal összeomlik a rendszer, amelyet a fáradt, saját pecsenyéjüket sütögető orvosok amúgy is leterhelnek. Akkor mi a megoldás? A háziorvosoknak több pénzt, nagyobb felelősséget, az OEP-nek meg fogakat és karmokat adna az Egészségbiztosítási Felügyelet volt elnöke, Kovácsy Zsombor. Interjú.
Makro / Külgazdaság Az állami kórházban is fizethetnénk legálisan - interjú Rácz Jenővel
Balla Györgyi | 2013. november 4. 06:10
Kollektív hazudozás helyett hosszú távú egészségpolitika kellene a volt egészségügyi miniszter szerint. Rácz Jenő ennek érdekében akár a parlamentbe is "falazná" a képviselőket, csak legyen végre konszenzus az egészségügy átalakításáról. Interjú.
KKV VIP kórház lehet a Telkiből
Privátbankár.hu | 2013. július 31. 09:49
Itt kezelnék a közjogi méltóságokat, a politikai vezetőket és családtagjaikat.
Friss
hírlevél