élet
Makro / Külgazdaság Hiába bombáznak rémhírekkel: a világ tényleg egyre jobb hely lesz 
Privátbankár.hu | 2018. december 31. 13:41
Bár a médiából ömlő horror és alapvető lelki tulajdonságaink miatt sokan úgy érzik, a világ egyre lefelé halad a lejtőn, a valóság más. Kevesebb a betegség, tovább élnek az emberek, kevesebben halnak meg fegyveres konfliktusokban és gyilkosságokban, csökken a szegények aránya. Akkor mégis, mi bajunk?
Makro / Külgazdaság Tényleg létrejöhet a földönkívüli élet, ha egy holttest kerül az űrbe? 
Privátbankár.hu | 2016. november 7. 20:01
Mi történne, ha egy asztronauta meghalna egy űrhajó fedélzetén? Vagy űrséta közben elszakadna a bázistól és évtizedekig hánykolódna a világűrben? Vajon a holtteste landolhatna egy bolygón, ahol az élet ebből a testből népesíti be azt? Ez nem egy újabb sci-fi forgatókönyv, hanem egy olyan eset, amellyel valóban számolnak a kutatók.
Makro / Külgazdaság Százával állnak készen az autóbombák? Példa nélküli vérfürdőről beszélnek 
Privátbankár.hu | 2016. október 31. 18:24
Moszul bevétele nagyon sok emberáldozattal járhat – állítja több német lap. Az Iszlám Állam ugyanis rendkívül sok csapdát és bombát helyezett el a városban, ráadásul szervezete a veszteségek ellenére is érintetlen maradt, és bevételei is maradtak bőven. Ha kutyaszorítóba kerülnek, az viszont nagy baj lehet.
Makro / Külgazdaság Jobban élünk, mint valaha: tényleg azt hiszed, hogy régen minden jobb volt?  
Privátbankár.hu | 2016. március 10. 18:01
Ha a mai helyzetet összehasonlítjuk a 100-150 évvel ezelőttivel, egyáltalán nem olyan biztos, hogy olyan rossz dolgunk van - Fellegi Tamás, a Privátbankár.hu szakértője szerint egyenesen a lehető legjobb világban él az emberiség, a "boldog békeidők" igazából csak egy illúzió volt. Persze a média leginkább a negatív dolgokkal foglalkozik, nem csoda, ha nem érezzük olyan jól magunkat.
Karrier Betelt a pohár a pedagógusoknál: jön az országos tüntetés 
Privátbankár.hu | 2016. február 1. 15:24
Országos demostrációt szervez a pedagógusok sztrájkbizottsága február 13-ára a fővárosba.
Makro / Külgazdaság Magyarország jobban teljesít  
Privátbankár.hu | 2013. május 31. 16:31
Az OECD friss "élhetetlenségi listáján" már a hetedikek vagyunk! Az elégedettségünk az élettel: 0 pont. Eleve annyit dolgozunk, hogy túlórázni nincs is időnk. A jövedelmi olló hatalmasra nyílt, a leggazdagabb 20 százalék négyszer annyit keres, mint a legszegényebb rétegek.
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG