<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
Elnökjelölt
Makro / Külgazdaság Trump a megalázó vereségek ellenére is elnökjelölt lesz
Privátbankár.hu | 2022. november 16. 07:02
Noha a félidős választások kudarcát a republikánusok egyértelműen Donald Trump káros személyével magyarázták, a korábbi elnököt mindez nem tántorította vissza. Helyi idő szerint kedd este Floridában bejelentette, hogy 2024-ben újra indul az Egyesült Államok elnöki tisztségéért.
Makro / Külgazdaság Súlyos Clinton állapota? Jogunk van tudni
Veres Patrik | 2016. szeptember 15. 09:24
Hillary Clinton demokrata elnökjelölt 9/11-es rosszulléte egy csapásra ráirányította a figyelmet az elnökjelöltek egészségi állapotára: vajon képesek fizikailag is megfelelni az elnöki szék nyújtotta stresszes és idegőrlő kihívásoknak, vagy alkalmatlanok a feladatra? Mindaddig nem kapunk választ erre a kérdésre, amíg saját orvosaikkal vizsgáltatják magukat az elnökjelöltek.
Makro / Külgazdaság Valami nagy dolgot tartogat a végére Clinton ellenfele?
Privátbankár.hu | 2016. június 6. 08:27
Hillary Clinton szerint ideje, hogy Bernie Sanders visszalépjen - újabb győzelmével már csak egy hajszálra van az elnökjelöltségtől. Sanders viszont nagy fordulatra számít.
Makro / Külgazdaság Álmokat vált valóra, vagy a levegőbe beszél? Felforgatná a világot Donald Trump
Privátbankár.hu | 2016. március 30. 16:49
Hajmeresztő tervei vannak az ingatlanmogul fenegyereknek az amerikai elnöksége esetén: atombomba az Iszlám Államra, leállítani a NATO-kifizetéseket, vagy egy fal a mexikói határra. A kilengéseiért megvesznek az amerikaiak, sorra nyeri az előválasztásokat. Káncz Csaba arról mesél, hogy miben áll Trump népszerűsége és kik alkotják a csapatot, akik a külpolitikáját szabják.
Makro / Külgazdaság A nagy kérdés: vissza kellene hozni a kínvallatást?
Privátbankár.hu | 2016. február 7. 09:38
A republikánus elnökjelöltek legutóbbi vitájában sok időt szenteltek külpolitikai kérdéseknek, és a vízbefojtásos vallatásról, azaz a waterboardingról is megkérdezték a jelölteket. Trump még ennél is tovább menne.
Privátbankár
Mfor
Piac és Profit

Munkatársakat keresünk!

Online lapcsaládunk bővítéséhez újságírókat, szerkesztőket keresünk.

Részletek

hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG