Energiatakarékos épületek
Ingatlan Felújítási cunami indulhat, ha Joe Biden nyeri az elnökválasztást
Privátbankár.hu | 2020. október 18. 06:07
Négymillió épület felújítása kezdődhet meg, és több tízezer új munkahely is létrejön ha Joe Biden legyőzi a hivatalban lévő elnököt. Donald Trump ugyanis sokkal kevésbé a fenntartható fejlődés bajnoka és másra összpontosít – írta a Bisnow üzleti portál a két jelölt környezetvédelmi és gazdasági elképzeléseit elemezve.
Személyes pénzügyek Drágábbak, mégis rengeteget lehet velük spórolni, és a bolygót is kímélik - rámennek a vásárlók a zöldebb lakásokra
Privátbankár.hu | 2020. június 25. 11:54
A jövő évtől csak azok az épületek kaphatják meg Magyarországon a használatbavételi engedélyt, amelyek megfelelnek az Európai Unió energiahatékonysági követelményeinek. Az OTP Ingatlanpont szakértője úgy látja, hogy a szigorítást a vásárlók kedvezően fogadták. Tapasztalatai szerint a klímaváltozás miatti aggodalom és a környezettudatosság erősödése átalakította a keresletet az utóbbi években. Folyamatosan növekszik az igény a zöld megoldásokra az ingatlanpiacon, még akkor is, ha ezért magasabb vételárat kell fizetni.
Ingatlan Önellátó házat szeretnél? Így spórolj a rezsin!
Privátbankár.hu | 2016. július 12. 12:28
A gyakorlati praktikák mellett a tervezőasztalnál is érdemes már odafigyelni, ha fenntartható otthont szeretnénk magunknak.
Vásárló Lecserélnéd a kazánt, a hűtőt vagy az ablakot? Az állam kifizeti
Privátbankár.hu | 2014. szeptember 17. 14:09
Jövő hétfőtől elérhetőek a kormány új lakossági energiahatékonysági pályázatai, 2,72 milliárd forint vissza nem térítendő támogatás áll rendelkezésre három különböző pályázatból.
Deviza / Áru Megtalálták a legnagyobb hazai gázlelőhelyet – hála az ukrán válságnak
Privátbankár.hu | 2014. július 24. 13:00
Az ukrán válság kellett ahhoz, hogy felismerjük, az energiahatékonysággal mindenki jól jár – írja a MEHI. Magyarország különösen sokat profitálhat az energiahatékonyság javításából, hiszen épületeink igen pazarlóak, és a gázt drágán vesszük külföldről. Az energiahatékonyság a legnagyobb hazai gázlelőhely.
Ingatlan Íme, a 2013-as Év Háza - képekkel
Ember Zoltán | 2013. október 10. 06:15
Az Év Háza idei fődíját egy 180 négyzetméteres lakóház nyerte el Sóskúton. A nyeregtetős, tornácos, hőszivattyús, kőzetgyapottal szigetelt ház 54 millióba került. A tulajdonos szerint a rezsicsökkentés megöli az energiatakarékosságot.
Friss
hírlevél