Evobank
Pénzügyi szektor Újabb devizahiteles pert tárgyalnak másodfokon - mehet az Ab elé?
Privátbankár.hu | 2014. október 1. 08:46
Egy devizahiteles per lesz ma: a Milton Hitelezési Zrt. magyar állam ellen indított perében másodfokon a Fővárosi Ítélőtábla jár el.
Pénzügyi szektor Megérte fellebbezni? Újabb ügy megy az Alkotmánybíróság elé
Privátbankár.hu | 2014. szeptember 29. 11:27
A Fővárosi Ítélőtábla az Alkotmánybírósághoz (Ab) fordul az EvoBank Zrt. magyar állam ellen indított perében, amelynek tárgyalását felfüggeszti az Ab eljárásának végéig. Hétfőn az EvoBank keresetének tárgyalásával kezdetét vette a devizahiteles törvénnyel kapcsolatos másodfokú tárgyalások sorozata.
Pénzügyi szektor Itt az ítélet és az indoklás az első elhalasztott devizahitel perben
Privátbankár.hu | 2014. szeptember 2. 10:56
A Fővárosi Törvényszék elutasította az EvoBank Zrt. keresetét a magyar állam elleni devizahiteles perben, amelyben az egyoldalú szerződésmódosítást lehetővé tevő általános szerződési feltételek (ászf) tisztességességét kívánta bizonyítani.
Pénzügyi szektor Devizahitel-perek: újabb bankok okoznak fejtörést a bíróságnak (frissítve)
Privátbankár.hu | 2014. augusztus 26. 13:05
Újabb devizahiteles perekben halasztotta el a döntést a Fővárosi Törvényszék. A Raiffeisen Bank, a Raiffeisen Lízing, az EvoBank, a Takarékbank, az MKB-Euroleasing Autólízing és Autóhitel Zrt., a Környe-Bokod Takarékszövetkezet és a Sopron Bank esetében is szeptemberben tudjuk meg, volt-e tisztességes kamatemelése bármelyik pénzintézetnek.
Vásárló Salâm dust-e man! Mostantól az irániak is nyithatnak számlát nálunk
Privátbankár.hu | 2014. január 30. 16:33
Nem csak magánszemélyek, hanem cégek is bankolhatnak Magyarországon.
Pénzügyi szektor Megint drágulnak a bankszámlák
Privátbankár.hu | 2013. december 12. 16:30
Nem kimondottan a pénzügyi rezsicsökkentés miatt, de drágulnak a banki szolgáltatások jövőre. Várható volt, hogy valamilyen formában áremeléssel fognak reagálni a bankok az ingyenes készpénzfelvételre. A Sopron Bank volt az első, amelyik áremelést jelentett be, most további bankok álltak be sorba.
Friss
hírlevél