<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
Gamer
Személyes pénzügyek Drága mulatság: csak óvatosan a „játékpénzzel”!
Privátbankár.hu | 2021. december 29. 18:18
Mik azok a mikrotranzakciók? Mire valók? Mik a veszélyei? Mire lehetnek jók? - ezekre a kérdésekre ad választ a K&H online játékokról készített összeállítása.
Makro / Külgazdaság Megtiltották a kínai gyerekeknek, hogy egy óránál tovább játsszanak online játékokkal péntekenként, a hétvégéken és az ünnepnapokon
MTI | 2021. augusztus 30. 14:11
Az országban egyre nagyobb gondot jelent a játékfüggőség.
Részvény / Deviza / Áru Megvan, miért esik a Mol, GameStop-mánia ETF indul
Eidenpenz József | 2021. március 9. 13:20
Szép emelkedést mutatnak ma az amerikai határidős indexek, valószínűleg jó hangulatban indul ma odaát a kereskedés. Európában szerény pluszokat látunk, csúcson áll a DAX index, de a BUX stagnál. Van azonban egy speciális oka, amiért a Mol lehúzza. Ismét 54 ezer dollár a bitcoin. Meglódult a GameStop, ETF-et hoznak létre a hasonló hype-részvények vásárlására.
Makro / Külgazdaság Játékos hangulatban volt Merkel: ezt nem néztük volna ki belőle
Privátbankár.hu | 2017. augusztus 23. 13:27
Európa legnagyobb videójáték-rendezvényén bukkant fel a német kancellár.
Karrier Lehet, hogy nincs munkád, de legalább jól szórakozol?
Privátbankár.hu | 2017. március 31. 20:02
2016 körülbelül 100 milliárd dollárt keresett a teljes videójátékipar, ezzel a szórakoztatószektor egyik legsikeresebbje is lett. Míg 20-25 éve gyakorlatilag nem volt választék, ma már az okostelefonoktól át a PC-ken keresztül a konzolokig bármin tudunk játszani, ráadásul nagyon könnyű akár napokra belemerülni a játékba. De hogy hat ez a munkaerőpiacra?
Karrier Nem csak gyerekjáték: milliárdos piac lett a kockulásból
BR | 2017. március 22. 16:06
Sokan megvetéssel, de legalábbis fenntartásokkal kezelik a naponta akár több órát a számítógép előtt töltő játékosokat. A számítógépes játékok piaca azonban ma már nem csak a fejlesztőké, hanem egyre inkább a professzionális játékosoké – vagyis e-sportolóké. Magyarországon jelenleg 200 ezren űzik az ipart valamilyen szinten, évente pedig több milliárd forint bevételt generálnak az országnak. Az eNet kutatása összeszedte, pontosan hogyan.
hírlevél
Ingatlantájoló