Gumicsere
Vásárló Cudar hidegek jönnek: te felkészültél már? 
Privátbankár.hu | 2018. október 28. 11:03
Az abroncskereskedések szervizeiben idén a vártnál hamarabb kezdődött a téli kerékcsere időszaka, és a következő hetekben is sok tízezer autós keresi fel országszerte a szerelőállásokat. Tomin István, a Hankook műszaki vevőszolgálatának vezetője néhány jó tanáccsal segít a tudatos járműtulajdonosoknak eligazodni a közelgő hidegebb időjárásra való felkészülésben.
Vásárló Kígyózó sorok és drágulás – kegyetlen világ jön az autósokra 
Privátbankár.hu | 2018. április 4. 08:34
A húsvéti időszak a kereskedelem mellett az autószervizeknek is pörgős, az ünnepek után az autósok ugyanis megrohanják a boltokat és a műhelyeket a tavaszi kerékcsere alkalmával. A hideg, szeszélyes márciusi időjárás miatt idén is később kezdik az autósok téli abroncsaikat nyárira cseréltetni. Az Abroncs Kereskedőház előrejelzése szerint a csúcs április közepén várható, így érdemes előre időpontot foglalni.
Vásárló Vallottak az autósok: ezektől félünk a legjobban az utakon 
Privátbankár.hu | 2018. március 16. 10:53
Nem kell feltétlenül a téli-nyári gumicserére gondolni, ha az autósokat gyötrő kérdésekről van szó: esni bármelyik évszakban eshet, márpedig egy rosszul választott autógumi ilyen körülmények között könnyen balesetet okozhat. A Bridgestone megkérdezte az autósokat, hogy mitől tartanak a leginkább az utakon - meglepő válaszok jöttek.
Vásárló Hét jel, amiből tudhatod, hogy megérett az autód a kerékcserére 
Privátbankár.hu | 2018. február 27. 20:31
Az autónk egyéb alkatrészei jellemzően egyértelműen jelzik, ha valami nem stimmel: zörög, reped, villog. Ha azonban már látható jelei vannak a kerekeken a kopásnak, akkor talán a gumisig sem érdemes elgurulni vele. Az sem mindegy ráadásul, hogy milyen időben milyen gumit használunk. Összeszedtünk hét tippet, amivel biztosíthatjuk, hogy a téli zimankóban is biztonságosan autózhatunk.
Vásárló Kígyózó sorok és drágulás - most emiatt szívnak a magyar autósok 
Privátbankár.hu | 2017. november 13. 07:34
Annyira nincs elég szakember, hogy hamarosan a gumicsere is még drágább lesz.
Vásárló Kígyózó sorok a gumisnál – neked mi van az autódon? 
Privátbankár.hu | 2017. augusztus 6. 09:29
Elképesztő mennyiségű nyári gumit adtak el idén.
Vásárló Nem éri meg az életeddel játszani: ha ez van a kocsidon, ne indulj nyaralni! 
Privátbankár.hu | 2017. július 23. 18:02
Nem véletlenül találták ki a téli és a nyári gumiabroncsot, a két típus ugyanis mind bordázatában, mind szerkezetében különbözik. Ez rendkívül veszélyes lehet az utakon, a magyar autósok 18 százaléka azonban még júliusban is téli gumival közlekedik. Ez bár valamivel jobb a tavalyi adatokhoz képest, még mindig rendkívül veszélyes – mutatjuk, miért.
Vásárló Téli gumi: csak a pénzt dobjuk ki az ablakon?  
Privátbankár.hu | 2016. december 10. 14:55
Régi tanács, hogy 7 fok alatt már csak téli gumit érdemes használni. De vajon még ma is megállja a helyét ez az állítás?
Vásárló Megjött a fagy – autósok, nem felejtettetek el valamit? 
Privátbankár.hu | 2016. november 15. 15:02
Hiába van november közepe, még csak az autósok töredéke cserélte le a gumikat. Pedig ez életveszélyes.
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG