Gyulahús Kft
Vállalat A vásárlás a járvány ellenszere a hazai élelmiszergyártóknak  
Privátbankár.hu | 2021. február 10. 15:03
Mást és másként vásárlunk a járvány idején a boltokban. Félértékelődött annak fontossága, mit teszünk a kosarunkba, ugyanis a hazai gyártók számára a fogyasztók vásárlásai jelentik a járvány legjobb ellenszerét – derült ki a #veddahazait akció 2021-es folytatásáról tartott sajtótájékoztatón.   
Vállalat Kiderült, mi a fontos a járvány alatt a vásárlóknak 
Privátbankár.hu | 2020. december 14. 15:39
Kis karácsony vagy nagy karácsony? A gyártók és a kereskedők a Covid19 sújtotta idei szezonban is nagy karácsonyra, azaz kiemelkedő forgalomra számítanak. A Magyar Termék Nonprofit Zrt. háttérbeszélgetésén szó esett a járvány első és második hullámának tapasztalatairól, a magyar termékek szerepének növekedéséről, valamint arról is, milyen gyártói kapacitásbővítést hívott életre a megnövekedett kereslet.
Vállalat Már Brüsszel is a mi kolbászunkon rágódik 
Privátbankár.hu | 2016. május 31. 16:19
Két aranycsillagos minősítést kapott a Gyulahús Kft. a brüsszeli Nemzetközi Íz és Minőség Intézettől. A tavalyi év is jól sikerült.
KKV Orosz segítséggel mentené Budai a Gyulai Húst 
Privátbankár.hu | 2013. április 8. 11:06
Moszkvába utazik kedden Budai Gyula, a Vidékfejlesztési Minisztérium parlamenti államtitkára - közölte a tárca hétfőn. A háromnapos út célja a magyar-orosz agrárkapcsolatok szorosabbá tétele, ezen belül a megújulóban lévő magyar húsipar reprezentánsainak bemutatása az orosz üzleti partnereknek.
KKV Megvan, miből csinálják a gyulai kolbászt 
Privátbankár.hu | 2013. január 24. 16:33
A Gyulahús Kft. 114 millió forint tagi kölcsönt kapott a tulajdonos önkormányzattól a kolbászgyártás beindításához - a februári kolbászhoz, májashoz szerzik be az alapanyagokat.
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG